CAT heeft een integraal zorgplatform opgericht. AIR project is een brug tussen de aanvullende en de reguliere zorg. Sinds de start van AIR hebben al 160 aanvullende therapeuten zich geprofileerd op de website van AIR. Doe jij ook mee? AIR is een non-profit organisatie, de gegeven van AIR worden niet gebruikt voor doeleinden van het CAT.

Ga naar AIR

Voor de huisarts van nu
Op airproject.nl kunnen aanvullende therapeuten een profiel aanmaken. Profileren op AIR kost niets en dat blijft zo. Deze profielen zijn vindbaar in een eenvoudig te bedienen zoekmachine die een totaaloverzicht zal gaan bieden van erkende alternatieve therapeuten. De huisarts, psychiater, psycholoog, verpleegkundige, tandarts, fysiotherapeut, etc, kan vervolgens gebruik maken van deze zoekmachine. De reguliere zorgaanbieder hoeft dan niet langer in een wirwar aan websites te zoeken naar alternatieve therapeuten, zij kunnen deze dan vinden op AIR. Alle aanvullende therapeuten die op AIR zijn te vinden, zijn aangesloten bij een erkende beroepsorganisatie. Zodoende is kwaliteit voor iedereen gegarandeerd.

Alle therapeuten kunnen op AIR
Alle CAT-therapeuten van alle levels zijn meer dan welkom om een profiel aan te maken op airproject.nl. Therapeuten die aangesloten zijn bij een andere beroepsorganisatie kunnen zich ook aansluiten bij AIR.

Gratis, non profit en onafhankelijk
AIR is volledig onafhankelijk en nodigt alle aanvullende therapeuten die aangesloten zijn bij een erkende beroepsorganisatie uit om een profiel aan te maken op AIR. Start vandaag nog en maak het verschil!

AIR: ambassadeur van de aanvullende zorg
AIR wil een rol spelen in het verbeteren van het imago van de alternatieve zorg. Er is nog veel werk te doen: vooral naar de reguliere zorg toe. Samen kunnen we werken aan een sterkere positie van de alternatieve sector. Wat houdt je nog tegen?

Cliënten organisatie
Het duidelijke overzicht dat AIR kan gaan bieden zal niet alleen handig zijn voor reguliere zorgaanbieders die aanvullende zorg voor hun cliënten zoeken, het kan ook doeltreffend zijn voor consumenten die zorg zoeken. AIR kan een cliënten organisatie van waarde worden.

Een gezondere samenleving is onze missie
Het is de missie van AIR om te gaan werken aan een gezondere samenleving. Elke zorgaanbieder heeft een enkel doel: het helpen van zorgontvangers. Zolang zorg gereguleerd is, voldoet aan voorwaarden zoals gesteld door professionele beroepsorganisaties en professionaliteit uitstraalt, is volgens AIR project dit enkele doel het beste te bereiken als de zorg dan ook duidelijk gepresenteerd wordt en in overeenkomst met elkaar kan bestaan. Zorg: alternatief, integraal of regulier; het staat niet los van elkaar maar vormt een geheel.

Begin vandaag nog met AIR!

Maak je AIR profiel aan

Alternatieve groeten,

Het CAT bestuur.