Bedankt voor je inschrijving als CAT opleider!

We willen samen met je werken aan een alternatieve en verzekerde toekomst voor alle alternatieve en complementaire therapeuten, alternatieve opleiders, en hun studenten/oud studenten.

Wat nu?
Wij maken een profiel aan op de pagina www.catcollectief.nl/cat-opleiders 

Wij maken daarvoor een screenshot van de site als afbeelding en wij halen wat tekst van de site. Wil je zelf tekst aanleveren? dan kan dat natuurlijk. Stuur je tekst naar: catcollectief@gmail.com

Wat verwachten wij
Opleidingsinstituten kunnen zich kosteloos aansluiten als CAT opleider. Het CAT vraagt van de opleider om de achterban, studenten/oud studenten of leden, aan te moedigen lid te worden van het CAT door door te verwijzen naar onze site www.catcollectief.nl in bv. e-mail nieuwsbrieven, op websites en Facebook pagina’s. Wij ontvangen graag een doorgestuurde nieuwsbrief of een e-mail met verwijzing naar de pagina op de site of Facebook pagina waar je de achterban van je instituut motiveert om lid te worden van het CAT.

Wil je iets bespreken met ons, of heb je vragen? Bel 079-3600156 (tussen 10:00-12:00) of stuur een email naar: catcollectief@gmail.com

Nogmaals bedankt, samen kunnen we bouwen aan een fijne toekomst voor alternatieve zorgaanbieders en voor diegenen die alternatieve zorg nodig hebben.

Alternatieve groeten,

Het CAT bestuur.