BTW vrijstelling

Een CAT-therapeut is altijd voorbereid

Gratis bijscholing: BTW vrijstelling 2020: kleineondernemingsregeling KOR

Vanaf 1 januari gaat de nieuwe kleine ondernemingsregeling KOR 2020 van kracht. Om alles te weten te komen over wat deze regeling kan betekenen voor je praktijk, kun je de gratis webinar ‘BTW vrijstelling, de nieuwe kleine ondernemingsregeling 2020’ volgen. Deze wordt gegeven door Aad van der Valk. Aad van der Valk heeft al 30 jaar ervaring in zijn eigen administratiekantoor. Deze webinar is geldig als bij- en nascholing vrije invulling t.w.v. 4 SBU (studie belasting uren) voor CAT- level 1, 2, 3 en 4 therapeuten. Bij- en nascholing is niet verplicht in level 1, 2 of 4 maar wij nodigen je graag uit om mee te doen tijdens de webinar. 

Datum: woensdagavond 13 november 2019, Tijdstip: 19:00 uur tot 20:30, Locatie: facebook.com.catcollectief.nl

Onderdelen van de gratis bijscholing webinar:

 

Advies van een alternatief gespecialiseerde boekhouder

Aad van der Valk is een complementair gespecialiseerde boekhouder te noemen. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd hoe de boekhouding van een alternatieve therapeut vorm te geven. Tijdens de live webinar heb je de gelegenheid onder de video direct vragen te stellen aan Aad. Hij zal zo nauwkeurig mogelijk proberen elke vraag te beantwoorden. Jethro van der Wilk, bestuursvoorzitter van de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), presenteert samen met Aad deze live webinar georganiseerd door beroeps- en belangenorganisatie CAT. Aad was tientallen jaren de boekhouder voor de praktijk van hypnotherapeut Rob van der Wilk (1946-2012). Rob van der Wilk is de geestelijk vader van het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Aad van der Valk is bestuurslid van de Stichting CAT. 

 

CAT informeert je over de nieuwe kleineondernemingsreging KOR 2020

CAT All in One: CAT, GAT + BAT

Het enige volledige pakket voor de alternatieve therapeut

Wij zien je graag tijdens de uitzending aanstaande woensdagavond!

Met alternatieve groeten,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

namens het CATcollectief.

Aantekening: Alle informatie gegeven in dit nieuwsbericht en zoals die gegeven wordt via de live webinar is namens CAT en niet uit naam van de Rijksoverheid of de belastingdienst.