CAT aangesloten bij MKB Nederland

 

Het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) is sinds 1 januari 2022 aangesloten bij het MKB Nederland. MKB-Nederland komt op voor het belang van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Bij het MKB zijn ruim 120 brancheorganisaties uit uiteenlopende sectoren, zoals de detailhandel, industrie, bouw, cultuur, zorg, transport, recreatie en (zakelijke) dienstverlening aangesloten. Met het lidmaatschap van MKB-Nederland maakt het Collectief Alternatieve Therapeuten deel uit van een invloedrijk netwerk van beslissers in politiek en bedrijfsleven en bepaalt mede de inzet in Den Haag, Brussel en op lokaal niveau. Ook CAT-vergoedbaar en GRO gatregisteropleidingen.nl zijn bij het MKB.

 

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

CAT kan zich door de aansluiting bij het MKB Nederland verder ontwikkelen. CAT ziet de aansluiting bij het MKB als een belangrijke stap voorwaarts voor de alternatieve sector in het algemeen en zal 4500 CAT-therapeuten nu nog beter kunnen vertegenwoordigen.

CAT All in One: CAT, GAT + BAT

Het enige volledige pakket voor de alternatieve ZZP’er

GRO als organisatie voor opleiders

Ook GRO is aangesloten bij het MKB Nederland zodat opleidingsinstituten in de alternatieve sector door GRO zo goed mogelijk kunnen worden vertegenwoordigd. Door het stijgende aantal CAT-therapeuten werd de vraag steeds dringender: ”Welke opleidingen zijn erkend door CAT?” Er is nog geen toonaangevende accrediteur in de alternatieve sector waardoor beroepsorganisaties zelf opleidingen erkennen. GRO neemt deze zorgen voor CAT en andere beroepsorganisaties uit handen. Vanaf nu is het eenvoudig om door CAT erkende opleidingen te vinden, jij vindt ze op gatregisteropleidingen.nl GAT Register Opleidingen (GRO) is met zorg ontwikkeld onder supervisie van toezichthouder stichting Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). 

Samen sterker

Met alternatieve groeten,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

Namens het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten en CAT-vergoedbaar.