Kom gezellig langs!

Op zaterdag 19 en zondag 20 november heeft CAT een stand (nr. 350) op de Internationaal Therapeut beurs. Kom gezellig langs voor een ‘CAT-Meet & Greet’ of voor informatie. Je kunt als CAT-therapeut bij de stand vragen om een gratis deelnamecertificaat dat je kunt inzetten voor 3 SBU bij- en nascholing vakgericht (vrije invulling). Daarnaast kun je als CAT-therapeut een CAT classic-theeglas gratis op komen halen. Het staat toch hardstikke leuk als je een echt CAT-theeglas op je bureau hebt staan in je praktijk? Claim dus op tijd jouw CAT-classic theeglas want OP = OP

Claim je CAT-Theeglas

In de stand kun jij als je CAT-therapeut bent een gratis CAT classic-theeglas ophalen. Wist je dat je vriend of vriendin bij inschrijving bij CAT Collectief Alternatieve Therapeuten in de stand  een CAT-theeglas meekrijgt?

Gratis bijscholing

CAT-therapeuten en Vergoedbare CAT-therapeuten doen hun best om zoveel mogelijk bij te scholen. Daarom organiseert het Collectief Alternatieve Therapeuten elk jaar gratis bijscholing. Zo kun je 19 en 20 november naar de beurs toe komen en daar een deelnamecertificaat voor vakgericht vrije invulling ophalen. Op de Internationaal Therapeut beurs heb je namelijk intercollegiaal contact, kun je lezingen volgen, verdiep je jezelf in ontwikkelingen in het alternatieve beroepsveld en heb je direct contact met de bestuursleden van het Collectief Alternatieve Therapeuten over jouw aansluiting bij het CAT collectief.

Tot ziens!

Met alternatieve groeten,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

Namens het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten