Is jouw praktijk klaar voor de toekomst?


Kom jij ook naar de Internationaal Therapeut beurs? Internationaal Therapeut vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november in Expo Houten, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. CATtherapeuten kunnen voor slechts 5 euro de grootste beurs op dit vakgebied bezoeken.

Het CAT verzorgt op zondag 19 november meerdere lezingen

Zaal, Datum, Tijdstip
Wilgenzaal Zondag 19 november 2017 15:00 – 15:50
Interactieve lezing over de WKKGZ door het CAT

Het CAT-bestuur, Balens-verzekeringen en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport geven informatie over de nieuwste ontwikkelingen in het veld en gaan na of jij klaar bent om je praktijk succesvol en wetmatig voort te zetten.

Peter de Groot – Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Stel al jouw vragen over de Wkkgz aan Peter de Groot (Ministerie van VWS); hij heeft als projectleider de behandeling van de Wkkgz in de Tweede en Eerste Kamer begeleid en de afgelopen 1, 5 jaar zorgaanbieders uit alle sectoren ondersteund bij de implementatie van de Wkkgz. Drs. P.H. (Peter) de Groot heeft 25 jaar ervaring als Rijksambtenaar. De laatste jaren is hij actief geweest als projectleider Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). De laatste 1,5 jaar heeft hij zorgaanbieders in diverse sectoren geholpen met nadere toelichting op en beantwoording van vragen over de Wkkgz.

Edwin Helder – Balens verzekeringen

Edwin Helder van Balens-verzekeringen, onze partner, denkt met je mee. Wat te doen als er toch een klacht ontstaan in jouw praktijk? Hoe ga je daar het beste mee om en veel belangrijker…Hoe voorkom je die klacht? Balens, de verzekeringspartner van het CAT is een bijzondere verzekeringsmaatschappij met een idealistische drive. Balens is tevens gespecialiseerd in het verzekeren van alternatieve geneeswijzen. Edwin Helder is de aangewezen persoon om jou als alternatief therapeut voor te lichten en je de juist handvaten te geven.

Ervee van der Wilk – CAT

Ervee van der Wilk van het CAT legt uit wat het CAT voor je kan betekenen. Hoe voldoe je op tijd aan alle verplichtingen. Wat ben je verplicht, wat zijn jouw rechten en waar kun je naar streven in 2018. Drs. Ervée van der Wilk, is sinds 2012 bestuurslid van de Stichting Paradidakt en heeft in die functie lesmateriaal samengesteld voor complementaire zorgopleidingen. Als zoon van een hypnotherapeut is hij zeer vertrouwd met de alternatieve sector. Sinds december 2016 is hij voorzitter van stichting CAT.

Carla Hatzmann academie Puur

Carla Hatzmann van Academie Puur vertelt hoe de Vmbo/MBO therapeut haar of zijn behandelingen vergoed kan krijgen door een van de medische of psychosociale basiskennis cursus te volgen die de therapeut naar HBO tilt. Uniek is dat deze beide opleidingen in Webinar vorm gegeven worden. Carla legt uit hoe het werkt.

 

Korting voor CAT therapeuten
Ben jij een CAT Therapeut? Dan kun je de beurs bezoeken met korting! Bezoek deze pagina voor meer informatie. De kaarten kun je gratis en vrijblijvend aanvragen. Je betaalt pas bij bezoek aan de beurs.

 

Het CAT hoopt je te zien en te verwelkomen op de Internationaal Therapeut Beurs!

Alternatieve groeten,

Het CAT bestuur.