Internationaal Therapeut beurs
In Houten (bij Utrecht) is a.s. 17 en 18 november de jaarlijkse IT beurs. Op deze beurs kun je als alternatief therapeut nieuwe indrukken opdoen. Het CAT is ook vertegenwoordigd op de beurs.

Korting voor CAT therapeuten
Je krijgt als CAT-therapeut met korting entree kopen (€5,- ipv €12,-)

Wat is er te doen op de beurs?
Op de beurs kun je kennismaken met andere therapeuten en organisaties waardoor jij je als therapeut kunt ontwikkelen. Misschien zoek je wel een leuke bijscholing of wil je gewoon simpelweg wat kletsen met mensen die je daar tegenkomt. Het CAT denkt in ieder geval dat het een leuke en zinvolle ervaring is als je tijd en zin hebt om langs te komen. Onderaan de e-mail kun je klikken op een button voor meer informatie over de IT beurs.

Meet & greet
Op beide dagen staat het CAT op stand nummer 628. Wij zouden het heel leuk vinden om je weer te zien en met je te spreken! 2018 was weer een spannend jaar met mooie ontwikkelingen die wij met je willen delen.

LEZING: CAT, GAT + BAT – All in One!

Daarnaast geeft het CAT een lezing op zondag 18 november om 12:00 in de Wilgenzaal. De lezing bestaat uit een aantal onderdelen:

CAT collectief
Marianne van der Wilk praat je bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen het CAT collectief. Het collectief is een unieke verzameling aan therapeuten in Nederland. het CAT is nu een van de grootste complementaire beroepsorganisaties in Nederland; hoe nu verder?

CAT complementair
Voorzitter Ervee van der Wilk over de nieuwste ontwikkelingen binnen het CAT complementair. Ervee praat je bij over het RBCZ, Zilveren Kruis Achmea en de CAT competentie profielen.

GAT geschillen
Jethro van der Wilk, bestuursvoorzitter van de Stichting GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) over de Wkkgz en de actieve rol van het GAT. Jethro legt uit wat je kunt verwachten mocht je een klacht ontvangen en hoe je die het beste kunt voorkomen.

BAT verzekeringen
Ron Verhaak, BAT adviseur, over BAT (beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten). BAT is de nieuwe Nederlandse verzekeringspartner van het CAT. De BAT polis is compleet, adequaat en op maat gemaakt voor CAT-therapeuten.

Gratis aansluiting voor introducee’s
Heb jij een alternatieve vriend of vriendin die je graag wilt introduceren bij CAT? Dat kan! Neem je vriend of vriendin mee naar de lezing van CAT. Door de lezing bij te wonen kan je introducee in 2019 gratis aansluiten bij CAT om te kijken of het CAT ook bij hun past. Let op! De gratis actie geldt alleen voor bezoekers van de lezing!

Alternatieve groeten en misschien tot ziens op de beurs,

Het CAT.