Het CAT staat 16 + 17 maart 2018 op de Massage- Complementair vakbeurs in de Expo Hoevelaken.

Kom jij ook?
Deze beurs is een vakbeurs gericht op het professionaliseren van beroepsuitoefening voor therapeuten in de alternatieve zorg. Een beurs met veel interessante standhouders en zinvolle lezingen. Omdat jij CAT-therapeut bent krijg je korting op de toegangskaartjes!

Klik hier om kaartjes te bestellen:
https://www.sooner.nl/toegangskaartenmassage-complementairvakbeurs

CAT Meet and greet
Kom jij ook? We vinden het heel fijn om je te ontmoeten/weer te zien op de beurs! Het is leuk en zinvol om elkaar te zien en het te hebben over de nieuwe ontwikkelingen in het CAT. Het CAT werkt steeds aan de beste opties en mogelijkheden voor CAT-therapeuten. De alternatieve/complementaire sector en het CAT staan niet stil en blijven steeds in beweging. Misschien tot ziens op de beurs!

CAT lezing onderwerpen
CAT is er voor therapeuten die werken met vergoedingen én CAT is er voor therapeuten die ervoor kiezen om zonder vergoedingen van zorgverzekaars te werken. Bij het CAT kunnen alle alternatief en complementair behandelaars terecht voor een goede, motiverende, inspirerende aansluiting bij een eigentijdse no-nonsense beroepsorganisatie die doet wat ze belooft en staat voor de achterban van meer dan 1000 therapeuten in Nederland. Opgericht eind 2016 maakt het CAT een grote groei door in 2017. Eind 2017 heeft het CAT ook een onafhankelijke WKKGZ geschillen instantie mede opgericht (GAT Geschilleninstantie alternatieve Therapeuten) die erkend is door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hiermee ontwikkelt het CAT zich tot een hele gerichte belangenorganisatie op het multidisciplinaire complementaire alternatieve vakgebied.

Tijdens deze workshop praat voorzitter Drs. Ervee van der Wilk je bij over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot voorwaarden van vergoeding, scholing en het belang van een goede beroepsorganisatie. Het CAT is goed en goedkoop met een duurzame service. CAT heeft voor deze workshop Alexandra Smith bereid gevonden haar knowhow met je te delen. Kom ook en doe er je voordeel mee! Alexandra werkt met veel organisaties samen en het CAT is er trots op dat ze in deze lezing met ons samenwerkt.

Verhaalcoach & motivatiecoach Alexandra Smith schreef Zelfstandige mét Plezier; een boek over ondernemersgeluk. Tijdens haar lezing deelt ze de belangrijkste tips om gemotiveerd te blijven, om te gaan met tegenslagen, discipline te ontwikkelen én dagelijks je inspiratie te (her)vinden.

Tijdsindeling:
30 minuten Informatie over actuele ontwikkelingen in het alternatieve veld
30 minuten workshop ondernemen met Alexandra Smith

Stand: marketplein
Prijs: Deze workshop is gratis bij te wonen. Je dient wel vooraf te reserveren via de site
Max aantal deelnemers: 100

Opgeven voor de CAT lezing:
https://www.sooner.nl/toegangskaartenmassage-complementairvakbeurs/

Alternatieve groeten,

Het CAT.