CAT Opleiders

Opleidingsinstituten aangesloten bij het CAT

Sensi Therapie

SensiTherapie is een therapie opleiding
SensiTherapie is een therapie opleiding die is ontstaan uit een enorme behoefte aan een effectieve en snel te leren therapievorm. Het Sensi® protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie. Alle therapie-opleidingen die u ooit hebt genoten kunt u inpassen in het protocol. Op die manier ontstaat een samenstel met een grote meerwaarde. In tegenstelling tot vele andere therapie-opleidingen die 2 tot 4 jaar duren, is de opleiding tot Sensi® therapeut slechts 1 jaar. Deze opleiding zorgt er voor dat als u uw certificaat hebt, u al zoveel mensen behandeld hebt dat u er helemaal klaar voor bent om SensiTherapeut te zijn. Het starten van een eigen praktijk is eigenlijk tijdens de opleiding al begonnen. De opleiding heeft de volgende onderdelen: werken met de Biosensor – werken met remedies – allergiemeting – EFT (Emotional Freedom Techniek) – drukpuntmassage – aura’s en chakra’s – holistic pulsing – oligotherapie
ontgifting – diëten & ontgiften – edelsteentherapie – diverse oefeningen om te aarden – voedingssupplementen – opzetten van je praktijk –
Elk jaar in het najaar gaat de opleiding tot SensiTherapeut weer van start. De opleiding zal bestaan uit 12 dagen en wordt gegeven in Waalwijk (12 km van Den Bosch) en in Hengelo (Twente). U kunt in Waalwijk een maandag-, dinsdag-, donderdag- of vrijdagopleiding volgen. In Hengelo is de opleiding enkel op de maandag of de dinsdag. Na de Sensi-opleiding is het mogelijk de Sensi-Vervolgopleiding, de SensiModule en de Sensi-Intence opleiding te doen.

De Smederij

Opleidings- en ontmoetingsplaat
De Smederij is een opleidings- en ontmoetingsplek voor mensen die aan zichzelf willen werken. Wij bieden diverse opleidingen, cursussen, workshops en individuele trajecten aan voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en innerlijke groei. Zo kun je bij ons familieopstellingen doen, oud zeer verwerken en de opleiding tot Energetisch (systeem) therapeut, Docent energetisch (systeem) therapeut en Familieopstellingen volgen. Ga je liever individueel aan de slag dan kun je je aanmelden voor een consult of coachingstraject. Kortom, volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, zelf je problemen direct aan te pakken en voller in het leven te staan.

Paradidakt

Therapeutisch en Spiritueel Opleidingsinstituut
Paradidakt is een echt familiebedrijf. De familie van der Wilk is al jarenlang (sinds de jaren ’80) actief bezig in de alternatieve, spirituele sector. Met veel inzet en passie zetten wij ons in om de beste kwaliteit te leveren in wat wij doen. We doen er alles aan om vernieuwend te zijn met respect voor wat beproefd en vertrouwd is.Wij streven er naar de beste opleidingen te bieden en zijn daar intensief mee bezig. Stilstand is achteruitgang. De ontwikkelingen in onderwijs volgen wij en komen meteen tot uitdrukking in de lessen die je bij ons kunt volgen. De beroepsopleiding tot hypnotherapeut is ook volop in beweging. Sinds verleden jaar zijn we aangesloten bij het IHR en de opleidingen zijn geregistreerd bij het CRKBO. En daar zijn we trots op. We willen je graag helpen op je pad. Zomaar, als je even niet weet of je op het juiste weg bent, als je vast bent gelopen. Als je klaar bent voor een nieuwe richting in je beroepsleven. Als je meer wilt weten over de werking van je onbewuste. Als je jouw intuïtie wilt ontwikkelen. Maar ook als je meer rust en overzicht wilt. Als je meer in jouw flow wilt leven en zeker weet dat het beter en anders kan maar nog niet de juiste handvatten hebt.

Dreamchild

Opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching
Zijn de kinderen nu anders dan wij zelf als kind waren? Misschien. Zeker is dat ze in een andere tijd leven. Daardoor staan ze op een andere manier in het leven dan wij gewend zijn. Ze confronteren ons met onze waarden en normen, gewoon door te zijn wie ze zijn en hun intuïtie te volgen. Van ons hebben ze respect, vertrouwen, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid nodig, maar ook sturing en voorbeeldgedrag. Als wij dit onvoldoende kunnen geven, dan lopen zij vast. Ongelukkige kinderen en ouders, conflicten en problemen zijn het gevolg. DreamChild ondersteunt kinderen, ouders, opvoeders en professionals met informatie, opleidingen, trainingen, coaching, workshops en lezingen. Wij werken vanuit een erkende methodiek die is ontwikkeld door Sylvia Leegwater (voorheen Roosendaal): de Reversie Methode®. Sylvia is de auteur van een reeks toonaangevende boeken op dit gebied. De doelstelling van DreamChild is om ouders, verzorgers, en professionals zoals therapeuten, leraren en kindercoaches, ondersteuning en instrumenten te geven waarmee zij het kind beter kunnen begrijpen en benaderen. Wij bieden nieuwe vormen van opvoeden, die beginnen met eerlijk en op een andere manier kijken naar onszelf.

Lightwave

Lightwave therapeuten en trainers
Wij zijn Dominicus en Thea. Als Natuurgeneeskundig Therapeut en Spiritueel Therapeut kunnen we onze klanten diverse mogelijkheden aanbieden om tot Heelwording te komen. Naast onze zorg voor de Heelheid van de mens, bieden we verschillende mogelijkheden aan om tot inzicht en bewustzijn te komen. Juist in deze snelveranderende tijd is het bijzonder om de kracht in jezelf te mogen ervaren. We werken vanuit HEELwording en bewustZIJN, holistisch, energetisch, zowel fysiek als emotioneel en psychisch. Soms samen, soms individueel. We houden praktijk in Groningen. We verzorgen workshops, cursussen en de vier-jarige beroepsopleiding tot Essentie Therapeut. Een spirituele opleiding voor je eigen persoonlijke groei en het leren van een vak in de nieuwe tijd. Vanuit ons hart dragen we Licht en Liefde uit naar deze prachtige wereld en alles wat daar op leeft. We werken vanuit onze praktijk en opleidingscentrum in Groningen. Soms geven we workshops en / of cursussen op locatie.

Essenza

Praktijk Annemieke de Leeuw
Essenza is de praktijk van Annemieke de Leeuw. Essenza biedt mensen de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen. Dit kan zowel op spiritueel als emotioneel vlak zijn. Voor deze ontwikkeling is een bewustwordings-proces nodig en Essenza kan u hierbij helpen. Dit kan door middel van het volgen van cursussen of persoonlijke begeleiding aan de hand van privé sessies. Essenza biedt geen kant en klare oplossingen, maar handvatten die je kunt gebruiken voor je ontwikkeling. Je zult echter zelf ook bereid moeten zijn om hieraan te werken.Ben je vaak moe of snel uit balans? Heb je vaak hoofdpijn of buikpijn? Ben je soms emotioneel zonder het te kunnen plaatsen? Dit kan worden veroorzaakt door onverwerkte emoties of energieën die je onbewust van iets of iemand anders overneemt. Essenza kan je leren om hiermee om te gaan en in je eigen kracht te komen en te blijven. Je zult merken dat je na enige tijd meer energie hebt en je je gezonder en sterker voelt.

Medium Bert/Reiki Breda

Medium, Paragnost, Eclectisch Therapeut
Mijn naam is Bert Back, ik ben getrouwd met Christina, Samen hebben we al een aantal jaren een praktijk onder de naam Praktijk Reiki Breda. We hebben ieder onze eigen specialiteiten, onze eigen praktijkruimte en ook ieder onze eigen website. Christina werkt onder de naam Engelenpraktijk Angel-Spirits.Ik ben Medium, Paragnost, Healer, Medium Therapeut, Eclectisch Therapeut en Reikimaster en geef consulten, behandelingen en cursussen in mijn praktijk (Heerbaan 222, ingang rechtsachterin bij 220). Ik krijg hierbij hulp van mijn Gids Elianne. Tevens wordt er gebruikgemaakt van tarotkaarten en kunnen foto’s en voorwerpen meegenomen worden. Tijdens consulten en behandelingen word ik gestuurd naar datgene wat op het moment het belangrijkste is in het leven. Waar mag naar gekeken worden en wat kun je met de informatie doen om stappen vooruit te zetten in het leven. Welke blokkades of angsten kunnen omgevormd worden zodat ervaringen vanuit het verleden getransformeerd kunnen worden naar kracht en inzicht in het heden en geloof in de toekomst. Mijn leidraad is de Weg van de Ziel, de reïncarnatiegedachte, wat komen wij hier op Aarde doen , wat is onze missie.Waarom gebeurt iets in mijn leven.

Vedapulse

Professional pulse analysis device
VedaPulse therapeut is een website voor en door VedaPulse therapeuten. Alles wat een VedaPulse therapeut moet weten is op deze website te vinden. Het VedaPulse diagnose systeem meet de gezondheidstoestand, en is geschikt voor gebruik door een grote groep holistische en integratieve geneeskundigen. Met behulp van grafieken is het heel makkelijk om de uitslagen aan patiënten uit te leggen. Het overzichtelijke ontwerp maakt specifieke medischekennis overbodig, immers beschikt de therapeut of arts over genoeg medischekennis om deze grafieken te kunnen lezen. Het vergelijken van metingen op verschillende dagen of voor en na een herstelproces wordt hierdoor eenvoudig gemaakt. Het VedaPulse diagnose systeem is het eerste en enige systeem dat gebruikt weet te maken van het HRV om de informatie van een polsdiagnose, zoals gebruikt in de Oosterse geneeskunde van India,- China en Tibet, middels de moderne technieken zichtbaar te maken. Wij hopen dat u genoeg informatie en kennis uit deze website kunt halen, is uw belangstelling gewekt om te gaan werken met dit fantastische systeem aarzel dan niet om een gratis demo aan te vragen eventueel ook bij u thuis.

Ashana Education

HSP Instituut
HSP instituut Ashana Education biedt scholingen op HBO/ MBO niveau, over allerlei uiteenlopende onderwerpen die aansluiten bij het holistisch mensbeeld van deze tijd. De scholingen zijn in eerste instantie opgezet als specialisaties en bij- en nascholingen voor therapeuten, coaches en andere professionals die met mensen werken, zowel in de additieve- complementaire als reguliere sector. Specialisaties en bij- en nascholingen die tevens ook een verrijking zijn van de eigen persoonlijkheid, van het functioneren in het werkveld en in het dagelijkse leven. Vandaar dat ze ook geschikt zijn voor mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en iedereen die meer te weten wil komen over een bepaald onderwerp. We zijn een vooruitstrevend opleidingsinstituut waarin scholingen gegeven worden die aansluiten bij de hedendaagse ontwikkelingen op gezondheidsgebied en een brug kunnen vormen tussen reguliere en complementaire zorg.

Landgoed de Leonardushoeve

Voor bezinning en persoonlijke groei
Op Landgoed de Leonardushoeve kan je terecht voor bewustzijnsgroei en persoonlijke ontwikkeling. Dat doen we door contact te maken met wie we wezenlijk zijn. We gaan ervan uit dat de mens niet alleen bestaat uit een persoonlijkheid, maar ook ‘bezield’ is. Vanuit het contact met je bezieling kun je zien en ervaren wat de zin en betekenis is van wat je tegenkomt in jouw leven. Je kunt bij ons allerlei cursussen en programma’s volgen. Dit cursusaanbod is voor mensen met allerlei levensvragen: een persoonlijke crisis, onverklaarbare angsten, een burn-out, hardnekkige patronen, oude trauma’s die het dagelijks leven beïnvloeden, psychosomatische klachten. Maar ook als je even weg wilt uit de hectiek van de dag of inspiratie zoekt, kun je bij ons terecht. Onze bijzondere cursusruimtes en accommodaties verhuren wij ook voor groepen. Het dagprogramma op Landgoed de Leonardushoeve geeft ruimte om naar binnen te gaan en om vanuit de verbinding met jezelf te handelen. De Leonardushoeve heeft geen winstoogmerk. Alle inkomsten komen weer ten goede aan onderhoud en ontwikkeling van de gebouwen en de activiteiten.

Wapitihealing

Cursus Energie Therapeut
Mijn werkwijze is een combinatie van technieken die ik afgelopen jaren heb geleerd en zelf verder heb ontwikkeld. Ik heb o.a. cursussen en opleidingen in Reiki, Aurahealing en Sjamanisme gevolgd. Daarnaast heb ik me de afgelopen 18 jaar gespecialiseerd in “Energetische behandelingen”. Dit is een techniek die ik zelf heb ontwikkeld en die gebaseerd is op de werking van trillingen en frequenties in het lichaam. Deze trillingen en frequenties voel ik met mijn handen en kan ik omzetten tot gezonde frequenties. Daarmee worden de cellen versterkt en kunnen zelfs organen geheel opnieuw opgebouwd worden. Met deze techniek heb ik heb ik afgelopen jaren bijzondere resultaten mogen bewerkstelligen. In principe kunnen álle aandoeningen worden behandeld; uiteenlopend van blessures tot ernstiger en langduriger klachten. Eigenlijk ben ik als genezer bezig met Kwantumfysica. Zoals David Albert, Ph. D. in het boek “What the Bleep do we Know” het zo kernachtig weet te verwoorden: “Aan de ene kant is dit een intens paradoxale, raadselachtige, conceptueel verwarrende theorie. Aan de andere kant is het geen optie om maar af te wijzen of te negeren, omdat blijkt dat ze het krachtigste instrument is voor het voorspellen van het gedrag van fysische systemen waarover we ooit hebben beschikt.”

Soultantra

Soultantra institute
Verlichting in relaties, dat is heel in het kort, de basis van Tantric Inner Grounding Therapy™. vanuit jouw proces naar ontwaken, vanuit jouw wakker zijn kun je kijken van binnenuit. Deze therapievorm is ontwikkeld door Jacqueline Ananya Snelder. Dit proces van ontwaken stopt nooit en verdiept zich altijd. Het is nooit “af” en vraagt van jou om elke keer weer opnieuw volkomen eerlijk te zijn naar alle triggers en gedachten waar je je mee zou kunnen identificeren. Voor beide partners is dit het avontuur naar echte intimiteit. Er wordt op een vrije manier gewerkt met tools uit de karakteranalyse, bodywork, tantra en andere vormen. Wat TIGT kenmerkt is , het werken van binnenuit in de mens. vanuit de kern in ieder die helder weet en ziet. De methode helpt je deze kern diep te herkennen en te leren zien hoe je gespiegeld wordt door je partner of omgeving en leert je nieuwe stappen te zetten vanuit innerlijke vrijheid. Deze aanpak in therapie is iets heel anders dan gedragstherapie, of therapie vermengd met spiritualiteit. Het wakker worden over je ware natuur en dat ontwaken vervolgens dienstbaar maken aan je hele leven en werken is Tantric Inner Grounding. Je gaat belichamen wat je werkelijk weet, je inzicht vertalen naar je hart en handen. Naar hoe jij helemaal open in je relatie kan staan en radicaal eerlijk durft te verbinden, je emoties kan delen en jezelf kan zijn bij de ander en eigenlijk ieder ander in je leven. Kijk hieronder welke sessie en werkvorm van TIGT voor jou nu het meest geschikt is.

Nimis

Centre of Light
De totale mens staat centraal bij Nimis. Persoonlijke spirituele groei, mediumschap, healing, zelf-coaching en creativiteit zijn begrippen die centraal staan bij NIMIS. Nimis wil je in contact brengen met je intuïtieve vermogens, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek, als op hartniveau. Een goede gezondheid, je gelukkig en geliefd voelen, kunnen genieten en succes hebben en overvloed ervaren. Dat je als mens kunt doen waar je voor geboren bent, dat je expressie kunt geven aan je unieke gave in de wereld. De Missie van Nimis: Door te leven vanuit je innerlijke kracht en expressie te geven aan wie je daadwerkelijk bent, breng je het beste van jezelf boven en wint je leven enorm aan kwaliteit en diepgang. Nimis wil hier een bijdrage aan leveren door je te coachen in je proces van bewustwording door het laten ervaren van je intuïtieve, mediamieke, helende en creatieve vermogens die in ieder van ons aanwezig zijn. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen en een optimale staat van welzijn, inspiratie, geluk, overvloed en plezier ervaart De Spiritualiteit van Nimis: Het spirituele kan alleen beleeft en gezocht worden in het dagelijkse leven in verbinding met je hogere zelf, je ziel die tot je spreekt. Een spiritueel leven is bewust leven, kiezen voor de stem van je hart, je intuïtie volgen en onderweg, telkens weer, loslaten en je door de stroom van het leven laten dragen. Het is het ervaren dat je deel uit maakt van het geheel, in contact zijn met de bron van al wat leeft. Stoppen met het zoeken van vervulling buiten jezelf. Ontdekken dat het leven, iedere gebeurtenis, iedere ontmoeting je een spiegel voor houdt.

Enneagram College

Willem Jan van de Wetering
Ieder mens is onderweg. Doelen en verlangens gloren aan de horizon. Jij bent ook onderweg, waar ook naar toe! Ervaringen, emoties en gedachten hebben jou gevormd tot wie je nu bent. Die ‘jij’ is jouw psychologische zelf: Het is wie jij speelt en wie jij voelt te zijn. Je was je er nauwelijks van bewust maar je verleden heeft je gevormd. Zoveel rijker wordt je toekomst als jij in plaats van je psychologische zelf, jouw essentiële zelf ontdekt. Pas dan ervaar je wie je werkelijk bent, wat jouw diepere drijfveren en talenten zijn en wat je onbewuste motivaties zijn voor je gedrag. Vanuit de ontdekking van je essentiële zelf kun je jezelf (en eventueel je cliënt) ontplooien en ontwikkelen. Het Enneagram laat de interesse in mensen groeien en zet aan om oplossingsgericht te handelen. Reizen in het nu en stoeien met vragen als ‘wie ben ik écht’, ‘hoe zeker ben ik van mezelf’ of ‘hoe wil ik leven en samenleven?’. Het Enneagram geeft antwoord op zulke vragen. Het Enneagram College is het instituut van Willem Jan van de Wetering, de Enneagram-autoriteit in Nederland. Het werd vijftien jaar geleden opgericht en biedt unieke, geaccrediteerde opleidingen, tot Enneagram-coach of therapeut. Het psychologische model van het Enneagram vormt de basis voor een gevarieerd aanbod aan trainingen, workshops en individuele coaching.

Nederlof Centrum

Instituut voor AuraTouch healing en Reiki
Nederlof Centrum is reeds meer dan een decennium een brandpunt van Reiki, healing en spiritualiteit. Het Nederlof Centrum leidt op volgens de hoogste normen. Normen die het centrum veelal zelf hebben helpen creëren door haar jarenlange ervaring en rol in de oprichting van het overkoepelend orgaan Reiki Ryoho en als grondlegger van Shin-Do, Pad van Overvloed en Auratouch. Het centrum is opgericht door Bas Buis en Sunny Nederlof. Zij zijn al sinds de 80er jaren bezig met bodywork, energetica en spiritualiteit. De cursussen en trainingen geven ze hoofdzakelijk in Nederland en verder op verzoek in andere landen. Samen zijn zij de auteurs van het bekende ‘Complete Handboek Reiki’ en van het sensationele boek ‘het Boek van Overvloed’. Verder zitten de oprichters beide in het dagelijks bestuur van de Reiki Ryoho Foundation. Als metafysisch en spirituele raadgevers inspireert een team van uiterst professionele leraren onze studenten en cursisten op het gebied van groei, healing en innerlijke wijsheid. In het menu meer informatie over de leraren, artikelen in de pers, televisie-uitzendingen, hotels en een routebeschrijving. Nederlof Centrum geeft zowel cursussen als (beroeps)opleidingen. Het centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance. Nederlof Centrum heeft een geweldig team van leraren. Zij zijn specialist in: de originele traditie van Reiki, de unieke AuraTouch opleiding, Shin-Do en Meditatie.

Mirre

Zorglandgoed Mirre
Mirre heeft diverse beroepsopleidingen voor therapeuten, healers en begeleiders. Wil je anderen graag begeleiden en een eigen praktijk starten? De opleidingen op Mirre leren je hoe je effectief met volwassenen en jongeren kunt werken. Workshops – Wil jij jezelf graag beter begrijpen en dichter bij jezelf komen? Je eigen kracht hervinden en je missie leven? Mirre begeleidt via diverse workshops volwassenen, jongeren en gezinnen naar een bewust en gelukkig leven waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je passie kunt leven. Begeleiding – Door individuele en groepsbegeleiding in de vorm van oa. (regressie)therapie, healing en opstellingen helpen we je beter inzicht krijgen in jezelf. Wat is voor jou op dit moment de juiste stap waardoor er meer passie en vreugde in je leven komt?

De Regenboog Academy

Opleidingen voor complementaire zorg
Als ouder en begeleider willen we graag kinderen om ons heen die in hun eigen kracht staan, bewust zijn van hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten, zodat ze vanuit autonomie en verbondenheid kunnen (op)groeien als gelukkige en fijne mensen. Helaas is dit niet altijd de realiteit. Ben jij de persoon die graag het verschil wil maken en wil werken met de kinderen van nu? Dan zijn onze zeer complete e-Learning opleidingen vast en zeker iets voor jou! Je studeert in je eigen tempo en leert kinderen en zijn omgeving optimaal te begeleiden in hun ontwikkeling. Met deze kennis ben je in staat zowel ouder als kind professionele ondersteuning bij opvoedings – en gedragsproblemen te geven en/of vul je jouw vakgebied aan met meer inhoud. De manier waarop we leren en opleiden, verandert de laatste jaren sterk. Dat komt door nieuwe onderwijskundige inzichten, door wijzigingen in de organisatie van opleidingen én de verwachtingen van degenen die cursussen en opleidingen volgen. We willen steeds meer kunnen leren op door ons zelfgekozen plaatsen en tijden.

Holiyogamas

Yoga opleidingen
Zoals veel yogabeoefenaars al weten staat de term yoga voor eenwording. Eenwording kan op veel manieren worden vertaald, afhankelijk van de benadering van waaruit iemand yoga beoefent. De een beoefent yoga om eenwording te bereiken met het goddelijke aspect in zichzelf, de ander beoefent yoga om te ontspannen of voor een betere gezondheid; voor een betere balans tussen geest en lichaam. Yoga is niet iets zweverigs of onrealistisch maar is juist toe te passen in het leven van alle dag. In het leven van alle dag worden wij ook zonder dat wij yoga doen vaak geconfronteerd met levensvragen die ons innerlijk raken. Wij krijgen dan impulsen die ons dwingen om over ons leven na te denken en te komen tot creatieve oplossingen. Afhankelijk van ons innerlijk staat en bewustzijn merken wij dat het zoeken naar de oplossingen wel dan niet goed afgaan. Vaak zijn de oplossingen niet voorhanden, omdat onze beperkte innerlijk staat nog te veel gevangen zit in onze gangbare manier van denken, voelen en handelen en wij ons niet bewust zijn dat onze innerlijke staat/ bewustzijn veel rijker is en over veel meer mogelijkheden beschikken dan wij denken.

Hippo Sofia Academie

Academie voor functionele gezondheidskunde
Hippo Sofia Academie is een nieuw opleidingsinstituut voor complementaire geneeswijzen en disciplines ter bevordering van het paardenwelzijn. De HSA biedt complete opleidingen en specialisatietrajecten. Of je nu een liefhebber bent, therapeut wilt worden of je verder wilt specialiseren: je kunt terecht op de HSA. Alle docenten binnen de HSA hebben van hun passie hun werk gemaakt. De meesten opereren vanuit een wetenschappelijke achtergrond of zijn werkzaam als dierenarts of therapeut. Zij hebben in de praktijk gezien dat een paard gebaat is bij een holistische aanpak; het paard herstelt sneller als je ook complementaire therapieën inzet. Als je het paard ook op langere termijn gezond en ontspannen wilt houden, dien je zoveel mogelijk rekening te houden met de natuurlijke belangen van het dier. Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om een centrum op te richten. Dit alles op 1 plek, 1 gezicht, 1 centrum met een groot specialistisch team. De HSA biedt toegang tot een enorme kennisbank en door interdisciplinair te werken zullen we het paardenwelzijn echt kunnen verbeteren. Doe jij mee?

Elohim Centre

Centrum voor zelfrealisatie en nieuwetijdsorganisaties
Voltooi je eigen bedoeling waarvoor jij naar de Aarde komt, neem sessies, volg workshops, Ontwaak en wordt vervolgens coach en trainer van anderen. Het Elohim Centre biedt o.a. sjamanistische Moeder Aarde opleidingen en sessies, de veel bezochte Master Healer-Reader-Coach beroepsopleiding, een kristalmaster opleiding en zelfrealisatie coach opleiding. Net als E-cursussen. Binnen het 5,5 ha grote Elohim Centre activeren de verschillende helende zelfrealisatie tuinen op de Krachtplaats, samen alle ontwikkelingsfases voor het volledig Ontwaken, ook van je onderste chakra’s. Alleen daardoor kan een interne en externe paradijselijke wereld van Vrede, non-dualiteit en Eenheid ontstaan in werk, omgang, gevoel en gedrag. Zoals dat al in het klein in de Elohim woon-werk-gemeenschap gebeurt, zal dat in een verdere toekomst zich ook elders op aarde laten zien. Het Elohim Centre, dat ook is erkend door het CRKBO , is bedoeld voor het individuele en mondiale Ontwakingsproces en de eenheid met de natuur. Bij het Elohim Centre komen bewuste, bevrijde en gevoelige mensen van alle leeftijden. Zij dragen samen verantwoordelijkheid voor de (onuitgesproken) sfeer, elkaars groei naar het volledig potentieel van de ziel en het realiseren van ieders Goddelijke Oorsprong en missie. Zij brengen het hogere Licht in het lichaam en de materie en willen een voorbeeld neerzetten voor de nieuwe Mens en Aarde. Bouw je mee aan een paradijselijke samenleving en bedrijfsvoering vanuit je ware zelf?

SIO

Sio Maria Majoor
De SIO, School voor Intuïtieve Ontwikkeling, opgericht in 1988, reikt u de mogelijkheden aan om uw intuïtieve en energetische vermogens te leren herkennen, te ontwikkelen en toe te passen. U kunt kiezen uit drie studieprogramma’s. Studieprogramma’s: De driejarige deeltijd beroepsopleiding Psycho-energetisch therapeut (18 lesdagen p/j) – Opleiding tot Meditatietrainer (9 lesdagen)- Workshop Verandering & Groei (3 lesdagen) – Data, leslocatie en kosten zie: agenda – Intuïtieve ontwikkeling als basis
– Alle cursussen hebben hun wortels in de intuïtieve ontwikkelingsmethodieken. Zij zijn daarom een belangrijk onderdeel van de lesprogramma’s. De opleiding tot psycho-energetisch therapeut werkt daarnaast met counseling, imaginatietechnieken en een spiritueel verdiepend jaar waarin aandacht wordt besteed aan de studie van sprookjes, dromen en mythen. De opleiding tot meditatietrainer richt zich op doelen als: hoe leer ik mediteren en ook groepen zelf begeleiden. In de workshop Verandering & Groei onderzoekt u de invloeden van veranderingen in uw leven en de groeikansen die veranderingen u kunnen geven.

Maylight

Instituut voor spirituele en mentale training
Marion werkt er vanaf het moment, dat ze begon met het overdragen van haar mediumschap in de vorm van een mediumschap opleiding naar toe om van het mediumschap een erkend beroep te maken. Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training is nu erkend door het CRKBO en dit betekent, dat Maylight ISMT voldoet aan de eisen, die aan een opleidingsinstituut gesteld worden. Zo zijn we een stuk dichterbij het doel gekomen om van mediumschap een erkend beroep te maken. Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training biedt korte beroeps opleidingen aan voor Medium en Avalon ELA-Energy Healer. Alle opleidingen zijn opgebouwd uit modulen. De volledige Erkend Mediumschap opleiding bestaat uit vier modulen van elk 7 lesdagen en een los examen. De opleiding Erkend Mediumschap kan aangevuld worden met specialisatie modulen en praktijk modulen -zoals de cirkel. Marion geeft les in kleine groepen, van ongeveer 12 deelnemers. Op deze manier kan ze aan iedere deelnemer gegarandeerd voldoende aandacht schenken. Marion geeft les in Uden (Noord-Brabant).

Vivazz

Er is meer tussen hemel en aarde
Hallo mijn naam is Rosita Belkadi, de oprichtster van Vivazz de plek om met mediumschap in contact te komen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens een of meerdere talenten heeft en die moet gebruiken. Een van mijn talenten is mediumschap. Door een zoektocht naar het willen begrijpen van mijn eigen spirituele ervaringen ben ik steeds meer en meer achter mijn talent als medium gekomen. Dit ontwikkelde ik de afgelopen dertien jaren en ontwikkel het nog steeds (een medium blijft nl. ontwikkelen) bij deskundigen van The Arthur Findlay College in Stansted, Groot-Brittannië. Ik noem namen als Kitty Woud, Scott Milligan, Janet Parker, David thompson, Simon James en Paul Jacobs. Ik ben ‘full class b member’ van de Engelse SNU. Mijn drive is om iemand bewust te maken van zijn of haar eigen intuïtie en mediamieke talent. Door het hebben van meer inzicht in jezelf, kun je je beter mediamiek ontwikkelen. Geloof het of niet, ieder mens heeft het namelijk in zich. Een van mijn vele werkzaamheden is het begrijpend maken van het niet-tastbare. Dat klinkt zweverig, maar toch sta ik met beide benen op de grond. Kijk eens naar de lessen, demonstraties en workshops die ik geef. Of vraag om een 1 op 1 sessie. Mijn zoektocht is inmiddels een lange en interessante ontdekkingsreis geworden.

BMLI

Body & Mind Language Instituut
Van stagnatie naar creatie…..PRATEN KENT ZIJN BEPERKING. Soms komt de client niet verder dan herhaling van zijn verhaal, waardoor de problematiek meer ingeslepen raakt en er steeds meer identificatie met de hulpvraag zal optreden. Het hoeft geen onwil te zijn, maar eerder onvermogen. Zoals een lichaam een immuumsysteem heeft om ons te beschermen tegen ziekte, zo heeft onze geest haar weerstand om ons te behoeden voor herhaling van negatieve stimuli als angst en verdriet. Onze diepste beschadiging is amper te bereiken met praten alleen. Onbewuste overtuigingen liggen verscholen in het lichaam. Door het lichaam te betrekken bij coaching wordt gebruik gemaakt van het lichaamsgeheugen om contact te maken met delen van onszelf die in hun evolutie gestagneerd zijn. Tevens komt er ruimte voor transformatie, omdat ons brein binnen beweging hiervoor meer toegankelijk is. Body & Mind Language is een coaching, waarbij zowel de informatie uit gesproken taal als informatie uit houding, beweging en gebaar wordt betrokken. BML richt zich op optimale verkenning van de stagnatie (de problematiek). Door ruimte te geven aan deze verkenning ontstaat de mogelijkheid te geraken tot de werkelijke problematiek die onder de hulpvraag verscholen ligt. Door de stagnatie niet te veroordelen, maar als bron van informatie tegemoet te treden verkrijgt de client inzicht in het eigen functioneren. (hoe sta ik er zelf in, wat is mijn aandeel). Er wordt niet slechts over de mogelijkheid van verandering gesproken. Deze verschuiving wordt daadwerkelijk ervaren en beleefd! Naast het verkrijgen van inzicht richt BML zich op het leren uiten van wat er in je leeft. Juist onze uitreiking, het komen tot contact met jezelf en anderen is door teleurstelling vaak beschadigd. BML is als methodiek breed inzetbaar.

Herleva

Ademcoach opleiding
Een ademcoach helpt zichzelf en anderen bij een gezonde persoonlijke en spirituele ontwikkeling door het begrijpen en bewust gebruiken van de ademhaling. Kernidee van deze opleiding tot ademcoach is dat de adem de levenskracht van ieder mens is. Je adem bevat helende energie die essentieel is voor je gezondheid. daarom is het belangrijk dat die energie vrijelijk door lichaam en geest kan stromen. Dat gebeurt door het openen van het ademhalingsysteem met een positieve invloed op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Tijdens de opleiding werken we vanuit liefde en aandacht. Zo kun jij je echt ontwikkelen tot een ademcoach die zowel zichzelf als anderen kan laten profiteren van de helende oerkracht van de ademhaling. De opleiding Ademcoach bestaat uit vier blokken waarin je onder meer kennismaakt met de verbonden ademhaling en de Wim Hof ademmethode en hartcoherentie. De ademanalyse – het begrijpen van ademhalingspatronen – neemt een belangrijke plaats in. Tijdens de opleiding werk je met je eigen ademhaling en die van je medecursisten. Je leert zo de kracht van de adem grondig kennen en bewust gebruiken. Daarnaast leer je talloze yogaoefeningen voor ontspanning en activering, plus technieken voor meditatie en visualisatie. Je gaat veel oefenen, bewegen en ervaren.

Positive Touch

School voor holistische massage en bewustwording
De opleiding integrale massage is een twee jarige beroepsopleiding tot integraal en holistisch masseur. Om je ontwikkeling als masseur vorm te geven leer je werken met de methodiek van integrale massage zoals wij deze de afgelopen jaren hebben ontwikkeld binnen onze school. Dit is een veelzijdige en diepgaande vorm van massage die zowel bijdraagt aan heelwording en bewustwording van lichaam en geest. De massage opleiding tot integraal masseur stelt je in staat je te ontwikkelen tot veelzijdig en vakbekwaam masseur. Integraal staat daarbij voor de mens als geheel, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel. Al deze aspecten zijn in het lichaam met elkaar verbonden en van invloed op elkaar. Integrale massage draagt zowel bij aan ontspanning en balans van het lichaam als aan bewustwording, een beter contact met het lichaam en zelfinzicht. In het eerste jaar van de opleiding leer je werken met de methodiek van integrale massage en hoe de massage vanuit verschillende invalshoeken vorm gegeven wordt. Zo leer je onder andere massages geven voor ontspanning en balans en vitaliteit, massages voor klachtbehandeling en massages voor een beter contact en verbinding tussen lichaam en geest. Naast het eigen maken van de daarvoor benodigde massage inhoudelijke vaardigheden komen dit jaar tevens verschillende body mind concepten aan bod waarmee je inzicht krijgt in de signalen die het lichaam iemand geeft.

Sirion Opleidingen

Opleiding tot lichtwerker

De missie van lichtwerkers bestaat voornamelijk uit het verspreiden van licht en liefde op aarde. Lichtwerkers zijn bakens van licht, ook in roerige tijden. In het grotere geheel heeft iedere lichtwerker een taak en een eigen, unieke vorm waarin het licht en de liefde optimaal tot uitdrukking kan komen. Door vanuit licht, liefde en bewustzijn te leven, worden anderen automatisch uitgenodigd zich op hun eigen licht en liefde af te stemmen. Hoe meer mensen zijn afgestemd, des te makkelijker we samen een nieuwe wereld creëren! Tijdens de Opleiding tot Lichtwerker stem je je af op je Essentie: je Goddelijke Zelf. Je leert hoe je ontvankelijk kunt zijn voor het licht,de liefde en het bewustzijn van je Goddelijke Zelf en hoe je dit in al je energiesystemen kunt laten stromen. Er vindt een grote opschoning plaats: alles wat niet licht en liefdevol is, zal oplossen, transformeren en uiteindelijk uit je ervaringswereld verdwijnen. Je ervaart de werking van universele energieën. Tevens leer je hoe de energieën op aarde werken. Je gaat beseffen hoe universele energieën en bewustzijn op aarde doorwerken. De universele- en aardse energieën worden samengebracht, waardoor je vanuit heel je wezen bewust wordt wie je bent: een lichtwezen op aarde. In dat besef zal je levensmissie zich aan je kunnen en gaan ontvouwen. Er ontstaat een innerlijk weten wat jouw aandeel kan en mag zijn in het mede creëren van een nieuwe wereld.