Kom jij ook naar de Massage Complementairvakbeurs?
In EXPO Hoevelaken is er aanstaande vrijdag 15 en zaterdag 16 maart beurs. Op deze beurs kun je als alternatief therapeut nieuwe indrukken opdoen. Het CAT is ook vertegenwoordigd op de beurs. Kom jij ook?

40 % Korting voor CAT therapeuten
Je kunt als CAT-therapeut met 40 % korting entree kaartjes kopen. Gebruik hiervoor de unieke kortingscode die je ontvangen hebt in onze laatste e-mail nieuwsbrief.

Koop een toegangskaartje met korting

CAT meet and greet!
Marianne, Jethro en Ervee staan a.s. vrijdag en zaterdag in de CAT stand. Je kunt ons vinden op standnr. 191 in hal 1. We hopen je te zien en te spreken en misschien voor het eerst te ontmoeten!

Geldig als 3 uur bijscholing
De dag dat je er bent is geldig bij CAT voor 3 uur vakgerichte bijscholing vrije invulling. Bij de CAT stand kun je hiervoor een gratis deelnamecertificaat ophalen. Natuurlijk ben je als level 1,2 of 4 niet verplicht tot bijscholing maar het is wel heel zinvol! Op de beurs kun je kennismaken met andere therapeuten en organisaties waardoor jij je als therapeut verder kunt ontwikkelen. Misschien zoek je goede bijscholing of wil je gewoon simpelweg wat kletsen met mensen die je daar tegenkomt. Het CAT denkt dat het een leuke en zinvolle ervaring is als je tijd en zin hebt om langs te komen.

Klik hier meer informatie over de beurs

Gratis aansluiting voor introducee’s
Heb jij een alternatieve vriend of vriendin die je graag wilt introduceren bij CAT? Dat kan! Neem je vriend of vriendin mee naar de stand van CAT. In de stand kan je introducee in 2019 voor de rest van het jaar gratis aansluiten bij CAT om te kijken of het CAT ook bij haar of hem past. Let op! De gratis actie geldt alleen voor bezoekers van de stand!

GAT geschillen
De meeste CAT- therapeuten zijn aangesloten bij de Wkkgz Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Deze onafhankelijke geschilleninstantie is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Er was onlangs een bijeenkomst erkende geschilleninstanties op het ministerie van VWS in Den Haag waar gesproken is over een te ontwikkelen gezamenlijk platform waarop uitspraken van geschillencommissies geanonimiseerd worden gepubliceerd. Hier werkt het GAT volwaardig aan mee als geschilleninstantie die gespecialiseerd is in complementaire zorg. Binnenkort ontvang je trouwens leuk en zinvol nieuws van GAT geschillen waar je profijt van zult hebben in je praktijk!

Wist je dat?
– het verplicht is het virtuele GAT schild klikbaar op je website te plaatsen met een link naar https://gatgeschillen.nl/ ? Dit is een eis van GAT geschillen gebaseerd op de richtlijnen van deze nieuwe wetgeving: de geschilleninstantie moet laagdrempelig en gemakkelijk bereikbaar zijn voor cliënten in de zorg. Heb je geen website, zorg er dan voor dat het GAT bewijs van inschrijving op een duidelijk zichtbare plek in je praktijkruimte hangt. Voor degenen die elders hun Wkkgz geschillen hebben ondergebracht verwijzen we je door naar deze instantie voor informatie. Ben je bij GATgeschillen aangesloten surf dan naar de therapeuten login pagina waar je het virtuele GAT schild en je GAT bewijs van inschrijving kunt downloaden.

Naar GAT login pagina

CAT, GAT + BAT – All in One!

Kom naar de beurs voor alle updates over jouw CAT All in One pakket!

CAT collectief
CAT collectief Het collectief is een unieke verzameling aan therapeuten in Nederland. het CAT is nu een van de grootste complementaire beroepsorganisaties in Nederland.

CAT complementair
CAT complementair De divisie van CAT waarin CAT-therapeuten met vergoedingen werken. Binnen een jaar is CAT complementair sterk gegroeid.

GAT geschillen
Stichting GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) helpt jou om laagdrempelig te voldoen aan de Wkkgz. Deze geschilleninstantie is complementair gespecialiseerd en is eind 2017 erkend door het ministerie.

BAT verzekeringen
BAT (beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten) BAT is de nieuwe Nederlandse verzekeringspartner van het CAT. De BAT polis is compleet, adequaat en op maat gemaakt voor CAT-therapeuten.

Alternatieve groeten en misschien tot ziens op de beurs,

Het CAT.