Hoe werkt deze pagina?

Klik op de vragen hieronder om je antwoord te krijgen. Het CAT heeft zoveel mogelijk vragen verzameld die CAT-therapeuten de afgelopen jaren hebben gesteld aan het secretariaat. Deze vragen worden bijgewerkt.

Hoe log ik in bij de therapeuten login?

Klik op onderstaande link en maak gebruik van het wachtwoord dat meegestuurd is met je jaarlicentie. Hier kun je documenten downloaden en andere handige informatie inzien.

Klik hier om in te loggen  

 

Word ik gevisiteerd?

Als je ingedeeld bent als level 1, 2 of 4 CAT-therapeut hoef je niet te worden gevisiteerd.

Is intervisie verplicht?

Alhoewel intervisie altijd goed is voor elke therapeut, is het voor level 1, 2 en 4 CAT-therapeuten niet verplicht.

Moet ik bij- en nascholingen volgen?

Alhoewel het CAT dit aanmoedigt, is het voor level 1, 2 en 4 CAT-therapeuten niet verplicht.

Waar geef ik veranderde persoonsgegevens door?

Dit kun je doen via onderstaande link:

Klik hier

Waarom sta ik niet op de kaart?

De kaart wordt maandelijks ge├╝pdatet. Het kan zijn dat je nog niet door de screening heen bent. Als je een CAT-jaarlicentie hebt ontvangen zou je op het kaartje moeten komen als de 1e week van de nieuwe maand voorbij is. Zoek op achternaam of praktijknaam.

Hoe kan ik het CAT-therapeutschap opzeggen?

Dit kun je doen door gebruik te maken van vragenformulier. Uitschrijvingen gaan van kracht zodra deze verwerkt zijn en moeten voor november zijn ingediend. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

Klik hier voor het vragenformulier

Hoe word ik level 3 of level 5 CAT-therapeut?

Je dient je dan aan te melden bij de st. Complementair Aanvullende Therapeuten. Kijk op de competentieprofielen voor level 3 of level 5 CAT-therapeuten voor meer informatie.

Level 3Level 5

Wat is het verschil tussen CAT-collectief en CAT-complementair?

CAT-collectief en CAT-complementair zijn verschillende rechtsvormen die verschillende therapeuten vertegenwoordigen. CAT-collectief is een beroepsorganisatie die zich inzet voor complementaire therapeuten die niet voldoen aan de PLATO-norm (level 1, 2 en 4 CAT-therapeuten) en CAT-complementair is een beroepsorganisatie die zich inzet voor complementaire therapeuten die wel voldoen aan de PLATO-norm (level 3 en 5 CAT-therapeuten).

Mijn vraag staat hier niet bij...

Stel je vraag via onderstaand vragenformulier.

Klik hier voor het vragenformulier