Het CAT werkt vanaf nu samen met een nieuwe WKKGZ geschilleninstantie:

Vanaf vandaag werkt het CAT samen met een nieuwe WKKGZ geschilleninstantie die mede opgericht is door de familie van der Wilk. De Geschillen Alternatieve Therapeuten (GAT) is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende non-profit WKKGZ geschilleninstantie die zich specialiseert in geschillen voor complementaire en alternatieve therapeuten. Het GAT werkt nauw samen met het CAT en zodoende kan het CAT zorgen voor goede kortingen en instaan voor goede kwaliteit.

Geen actie vereist
Omdat in het jaar 2017 de geschilleninstantie voor het CAT de KlachtenPortaal Zorg (KPZ) was, is er sprake van een overstap. Het CAT zorgt voor een vlekkeloze overgang.

Verandert er iets?
Nee, in de praktijk merk jij niks van deze overstap. Je bent volledig WKKGZ gedekt en bent financieel risicovrij in geval van aanklachten.

Non profit en zorg op maat
Het GAT is een non profit organisatie die zich inzet voor de alternatieve en complementaire therapeut en geen andere branches bedient. Hierdoor is de zorg van het GAT op maat gemaakt voor je werkveld. In geval van een klacht kunnen jij en je cliënten rekenen op adequate en vaktechnische ondersteuning door specialisten uit het alternatieve/complementaire veld.

50 % in prijs verlaagd
Ten opzichte van 2017 is de prijs voor de WKKGZ geschilleninstantie in 2018  in prijs verlaagd met meer dan 50 %. De prijs is gedaald van 51,95 euro per jaar naar 22,95 euro per jaar voor de WKKGZ geschilleninstantie.

Alternatieve groeten,

Het Collectief Alternatieve Therapeuten.