Woensdagavond 28 maart om 19.30 uur verzorgt het CAT een live uitzending op de CAT Facebook pagina over de AVG. Als je deze uitzending live volgt dan geldt deze als geldige bijscholing van 5 SBU (studie belastingsuren) voor CAT-therapeuten level 3.

Gratis bijscholing voor alle CAT-therapeuten
Alle CAT-therapeuten kunnen de bijscholing volgen, of je nu level 1,2,3,4 of 5 bent: het is altijd zinvol om bij-en na te scholen! Voor level 3 CAT-therapeuten geldt de bijscholing officieel als 5 SBU (studie belastings uren).

CAT-geaccrediteerde bijscholing
Paradidakt verzorgt deze gratis bijscholing voor het CAT. Het CAT heeft deze bijscholing tevens geaccrediteerd: deze uren zijn voor level 3 CAT-therapeuten geldige interne bijscholing in 2018.

Certificaat van deelname
Deelname aan de live bijscholing is gratis. Er zijn wel voorwaarden waar de CAT-therapeut aan moet voldoen om deze bijscholing als geldige bijscholing (SBU) voor 2018 te laten gelden. 1: Als je de live uitzending bijwoont, dien je als CAT-therapeut acte de presence te geven door een chat bericht achter te laten onder de live uitzending, gedurende de live uitzending. 2: Na het bijwonen van de live uitzending dien je de privacy disclaimer (te vinden in de beschermde login pagina voor CAT-therapeuten) te plaatsen op de website van je praktijk. 3: Na stap 1 en 2 dien je het certificaat van deelname aan deze bijscholingsuitzending op te halen van de Paradidakt website. Het ophalen van het certificaat van deelname kost €7,50 (dit zijn administratie/verwerkingskosten van het certificaat).

AVG bijscholing
Het CAT heeft op de beurs afgelopen weekend een live uitzending gedaan vanaf de beurs workshop via de Facebook pagina van het CAT. Je kunt deze live uitzending terug bekijken op de Facebook pagina. Het CAT behartigt je belangen en helpt CAT-Therapeuten te voldoen aan de AVG op de meest prettige manier.

Vergeet de Facebook pagina niet te liken! Tot volgende week.

 

Alternatieve groeten,

Het CAT.