Het CAT staat 16 + 17 maart 2018 op de Massage- Complementair vakbeurs in de Expo Hoevelaken. Gezien recente ontwikkelingen heeft het CAT onderwerpen aan de lezing toegevoegd:

CAT: Oplossing AVG
Tijdens deze workshop presenteert het CAT een bondige uitleg over wat de nieuwe privacywet AVG voor jou betekent. De AVG is een nieuwe privacywet die de oude wet vervangt. Vanaf 25 mei moet de AVG door alle therapeuten nageleefd worden. Het heeft veel te maken met het verwerken en opslaan van persoonsgegevens. Hoe kun je dit zo doen dat je als therapeut aan de AVG voldoet? Het is verplicht je aan de nieuwe voorschriften te houden. De Authoriteit Persoonsgegevens kan therapeuten zelfs hoge boetes opleggen als die niet aan de regels voldoen. Het CAT helpt elke CAT-therapeut te voldoen aan de AVG.

Vergoeding behandelingen in 2018
Voorzitter Drs. Ervee van der Wilk praat je bij over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot voorwaarden van vergoeding door zorgverzekeraars, scholing en het belang van een goede beroeps organisatie.

Het CAT biedt altijd een oplossing
Wist je dat je al vanaf € 79,95 per jaar aan kunt sluiten bij het CAT? Het CAT helpt je in 1 klap te voldoen aan de AVG (met dank aan de voorlichting door RBCZ), de WKKGZ (in samenwerking met het GAT) en je bent verzekerd in geval van aanklachten. Het CAT is goed en goedkoop met een duurzame service.

ZZP’er met plezier
CAT heeft voor deze workshop ook Alexandra Smith bereid gevonden haar know how met je te delen. Kom ook en doe er je voor deel mee! Verhaalcoach & motivatiecoach Alexandra Smith schreef Zelfstandige mét Plezier; een boek over ondernemersgeluk. Tijdens haar lezing deelt ze de belangrijkste tips om gemotiveerd te blijven, om te gaan met tegenslagen, discipline te ontwikkelen én dagelijks je inspiratie te (her)vinden.

Deze beurs is een vakbeurs gericht op het professionaliseren van beroepsuitoefening voor therapeuten in de alternatieve zorg. Een beurs met veel interessante standhouders en zinvolle lezingen. Omdat jij CAT-therapeut bent krijg je korting op de toegangskaartjes! Gebruik de kortingscode: cat op de volgende link om vijf euro korting te ontvangen:

kortingscode: cat

Toegangskaart Massage-ComplementairVakbeurs

CAT Meet and greet
Kom jij ook? We vinden het heel fijn om je te ontmoeten/weer te zien op de beurs. Het is leuk en zinvol om elkaar te zien en het te hebben over de nieuwe ontwikkelingen in het CAT. Het CAT staat nooit stil en zet zich in om de beste opties voor alternatieve en complementaire therapeuten te creëren.

Het CAT en Het GAT
Bij het CAT kunnen alle alternatief en complementair behandelaars terecht voor een goede, goedkope, motiverende, inspirerende aansluiting bij een eigentijdse no-nonsense beroepsorganisatie die doet wat ze belooft en staat voor de achterban van meer dan 1000 therapeuten in Nederland. Opgericht eind 2016 maakt het CAT een grote groei door in 2017. Sinds eind 2017 heeft het CAT ook een non profit WKKGZ geschillen instantie (erkend door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) mede opgericht: het GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). Hiermee ontwikkelt het CAT zich tot een hele gerichte belangenorganisatie op het multidisciplinaire complementaire alternatieve vakgebied.

Tijdsindeling:
30 minuten Informatie over actuele ontwikkelingen in het alternatieve veld
30 minuten workshop ondernemen met Alexandra Smith

Stand: marketplein
Prijs: Deze workshop is gratis bij te wonen. Je dient wel vooraf te reserveren via de site
Max aantal deelnemers: 100

Toegangskaart Massage-ComplementairVakbeurs

Alternatieve groeten,

Het CAT.