AOV-verzekering een verplichting

Wist je dat op de planning staat dat een AOV-verzekering verplicht wordt voor ZZP’ers in 2027? Dat klinkt misschien ver weg maar de tijd gaat snel en wij hebben jouw reservering nu hard nodig om de goedkoopste en beste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou te regelen! 😺

Hoe reserveer ik de Collectieve AOV?

Log in op kwaliteitsysteem.nl en haal het schuifje Reserveren AOV-verzekering” over. Let op: De collectieve polis wordt alleen voor jou toegankelijk als meer dan 100 CAT-therapeuten het schuifje overhalen, we hebben je input dus echt nodig. De reservering is onder voorbehoud van realisatie van de polis via BATverzekeringen.nl en doe je zonder betalingsverplichting. Je kunt je later nog bedenken en ontvangt niet zomaar een factuur. Als meer dan 100 therapeuten het AOV-schuifje overhalen heb jij de gelegenheid om dit jaar nog een AOV-verzekering af te sluiten met ongeveer 15 procent korting. Dit scheelt je in 2027 (en daarvoor) gemiddeld €300 per jaar.

In beeld: Het AOV-schuifje in de account van dummy CAT-therapeut Jan Jansen

Collectieve AOV-verzekering voor alternatieve therapeuten?

Als alternatieve ZZP’er in de zorg ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen inkomen. Maar wat als je ziek wordt en niet meer kunt werken? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is dan je financiële vangnet die jou inkomenszekerheid biedt. Ook krijg je in geval van ziekte hulp van dienstverleners bij een hersteltraject zodat je weer snel aan het werk kan in jouw alternatieve praktijk als solistische zorgaanbieder.

Meer informatie over de Collectieve AOV-verzekering van Avero Achmea bemiddeld door de BAT ontvang je snel. Mocht het lastig zijn om het schuifje in kwaliteitsysteem.nl over te halen, of heb je te weinig tijd? Vraag dan via de chat rechtsonder in beeld of de chat-medewerkers het schuifje voor je willen overhalen. Het receptie team staat op werkdagen van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 klaar om je te helpen. Wil je met ons bellen? Plaats dan een terugbelverzoek en onze receptie medewerkers bellen je op werkdagen zo snel mogelijk terug 😸

Prijs Collectieve AOV-verzekering CAT-therapeuten

De prijs verschilt per niveau en per welk risico je wilt verzekeren. Gemiddeld ga je rond de €150 per maand betalen voor de Collectieve AOV. Door de CAT-collectiviteitskorting bespaar je gemiddeld €300 per jaar. Meer informatie volgt. BAT rekent geen advieskosten en daarmee bespaar je gemiddeld €500 euro per jaar. Totaal profiteer jij dus van een korting van tussen de €500 en de €1000 per jaar.

Persoonlijk advies

”Wees voorbereid, bescherm jezelf en je dierbaren. Overweeg deze collectieve arbeidsongeschiktheid verzekering af te sluiten, zelfs als het betekent dat je een minimaal bedrag verzekert. Het kan een wereld van verschil maken in het geval van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij hebben dit zelf ervaren toen Rob van der Wilk, de geestelijk vader van CAT, niet langer kon werken gedurende een langere periode. Gelukkig had hij een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afgesloten, dat heeft ons gezin destijds gered van een nare financiële situatie. Wij zullen dat nooit vergeten.”

Met alternatieve groeten,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

Namens het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Publicatiedatum: 23 mei 2023