Terugkijken

Op deze pagina kunnen live uitzendingen worden terug gekeken. Je kunt hier ook CAT bij- en nascholing terugkijken. Deze bij- en nascholing kan alleen ingezet worden als geldige bij- en nascholing als deze live gevolgd is. Bijscholing is niet verplicht in het CAT-collectief maar is een belangrijk onderdeel van de professionaliseringsslag door CAT-therapeuten. 

Gratis bijscholing: ‘Nieuwe wet Wtza en de gevolgen voor alternatieve therapeuten’

Gratis bijscholing: ‘Nieuwe wet Wtza en de gevolgen voor alternatieve therapeuten’. Tijdens de uitzending lopen wij de Wtza checklist van de overheid door:

https://www.meldennieuwezorgaanbieders.…

Deelnemers kunnen deze pagina openen op hun computer om mee te kijken terwijl zij de uitzending volgen.

Ophalen van het deelname certificaat is mogelijk via:

https://catzorg.nl/

 

Gratis bijscholing: ‘Klacht en Tuchtrecht en je website’

Voor de GAT-beroepscode ga naar: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Zet onder of boven het virtuele GAT-schild de volgende tekst op uw website als u onder GAT-tuchtrecht valt:

‘Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/ Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/’

Zet onder of boven het virtuele GAT-schild de volgende tekst op uw website als u niet onder GAT-tuchtrecht valt:

‘Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/’

deel 1:

deel 2:

 

Terugblik IT beurs 2018

Het was een mooi weekend op de IT beurs. Bedankt iedereen die gekomen is en een bijdrage geleverd heeft 🙂 Een mooie introductie van het totaalaanbod voor alternatieve therapeuten: CAT, GAT & BAT, All in One!

 

CAT workshops voor medewerkers Ministerie

CAT was te gast bij het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. De ambtenaren hebben meegedaan met Workshops van CAT-therapeuten. Super leuk!

 

Gratis Bijscholing: AVG de nieuwe Europese privacy wet

 

Terugblik CAT Meet and Greet 

 

Live uitgezonden lezing: AVG + zorgverzekeraars en de alternatieve zorg

Ervee over de privacy wet AVG en over vergoedingen door zorgverzekeraars in 2018