Alle CAT therapeuten zijn vindbaar in een handig overzicht op de website

Alternatieve en complementaire zorgzoekers kunnen een CAT therapeut zoeken op de website van ons collectief! De therapeuten zijn ingedeeld op therapievorm, praktijknaam, therapeut naam en locatie en zijn gemakkelijk en eenvoudig te vinden in een zoekveld waar de resultaten worden getoond in een handige google maps kaart en in een lijst waar alle therapeuten op alfabetische volgorde weergegeven worden. Aan de gegevens in het overzicht wordt nog steeds gewerkt.

Websites CAT therapeuten
Bij de gegevens van de CAT therapeuten zijn ook de websites van de therapeuten vermeld. Erg handig om zo snel meer te weten te komen over de desbetreffende therapeut! Binnenkort zullen alle website adressen klikbaar zijn.

klik hier om naar de zoek een therapeut pagina te gaan

Alternatieve zorgzoeker en alternatieve zorgaanbieder in contact
Het CAT werkt aan de beste mogelijkheden om zorgzoekers en zorgaanbieders in contact te brengen op een prettige, moderne en directe manier. Zorgzoekers kunnen je vanaf nu gemakkelijk vinden op de website van het CAT: ze kunnen je vinden op naam en locatie en eenvoudig contact opnemen.

Online spreekuur
Daarnaast starten we binnenkort met ons online spreekuur. Op het online CAT spreekuur kunnen zorgzoekers in het alternatieve veld direct contact met je opnemen op een moderne en fijne manier. We maken daarbij gebruik van het smartline systeem. Als jij het wilt maakt het CAT een smartline profiel voor je aan dat je zelf invuling kunt geven door middel van een profieltekst en een profiel afbeelding. Het CAT houdt je hiervan op de hoogte.

The sky is the limit!
Kom jij ook naar de Internationaal Therapeut beurs? Internationaal Therapeut vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november in Expo Houten, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. CAT therapeuten kunnen voor slechts 5 euro de grootste beurs op dit vakgebied bezoeken. Op deze beurs kun je meerdere informatieve lezingen bezoeken verzorgt door het CAT waar je als alternatieve genezer veel uit kunt halen voor je werk in de praktijk: the sky is the limit! Meerdere specialisten/kenners/vertegenwoordigers geven je handvaten voor je werk in de praktijk waar jij echt iets aan hebt. Ook de overheid is vertegenwoordigd in het lezingprogramma.

Het CAT verzorgt op zondag 19 november meerdere lezingen

Zaal, Datum, Tijdstip
Wilgenzaal Zondag 19 november 2017 15:00 – 15:50
Interactieve lezing over de WKKGZ door het CAT

Het CAT-bestuur, Balens-verzekeringen en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport geven informatie over de nieuwste ontwikkelingen in het veld en gaan samen met jou na of jij klaar bent om je praktijk succesvol en wetmatig voort te zetten in de toekomst.

Peter de Groot – Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Stel al jouw vragen over de Wkkgz aan Peter de Groot (Ministerie van VWS); hij heeft als projectleider de behandeling van de Wkkgz in de Tweede en Eerste Kamer begeleid en de afgelopen 1, 5 jaar zorgaanbieders uit alle sectoren ondersteund bij de implementatie van de Wkkgz. Drs. P.H. (Peter) de Groot heeft 25 jaar ervaring als Rijksambtenaar. De laatste jaren is hij actief geweest als projectleider Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). De laatste 1,5 jaar heeft hij zorgaanbieders in diverse sectoren geholpen met nadere toelichting op en beantwoording van vragen over de Wkkgz.

Edwin Helder – Balens verzekeringen

Edwin Helder van Balens-verzekeringen, onze partner, denkt met je mee. Wat te doen als er toch een klacht ontstaan in jouw praktijk? Hoe ga je daar het beste mee om en veel belangrijker…Hoe voorkom je die klacht? Balens, de verzekeringspartner van het CAT is een bijzondere verzekeringsmaatschappij met een idealistische drive. Balens is tevens gespecialiseerd in het verzekeren van alternatieve geneeswijzen. Edwin Helder is de aangewezen persoon om jou als alternatief therapeut voor te lichten en je de juist handvaten te geven.

Ervee van der Wilk – CAT

Ervee van der Wilk van het CAT legt uit wat het CAT voor je kan betekenen. Hoe voldoe je op tijd aan alle verplichtingen. Wat ben je verplicht, wat zijn jouw rechten en waar kun je naar streven in 2018. Drs. Ervée van der Wilk, is sinds 2012 bestuurslid van de Stichting Paradidakt en heeft in die functie lesmateriaal samengesteld voor complementaire zorgopleidingen. Als zoon van een hypnotherapeut is hij zeer vertrouwd met de alternatieve sector. Sinds december 2016 is hij voorzitter van stichting CAT.

Korting voor CAT therapeuten
Ben jij een CAT Therapeut? Dan kun je de beurs bezoeken met korting! Bezoek deze pagina voor meer informatie. De kaarten kun je gratis en vrijblijvend aanvragen. Je betaalt pas bij bezoek aan de beurs.

Het CAT hoopt je te zien en te verwelkomen op de Internationaal Therapeut Beurs!

Alternatieve groeten,

Het CAT bestuur.