WKKGZ aanmelden

Als je alternatief genezer bent, kun je aansluiting vinden bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Het CAT is een jonge beroepsorganisatie die eind 2016 is opgericht om alternatief genezers te helpen aan de WKKGZ te voldoen op een lucratieve en overzichtelijke wijze. Het CAT bestuur wil een nieuwe weg verkennen en een beroepsorganisatie zijn waar alternatieve zorgaanbieders echt iets aan hebben zonder daarvoor een hoofdprijs te rekenen. Het bestuur van het CAT weet na bijna 40 jaar ervaring in de alternatieve sector waar een alternatief genezer behoefte aan heeft. Wil jij lid worden van een beroepsorganisatie met nieuwe ideen en wil je graag voldoen aan de WKKGZ? Dat kan! Alle CAT leden voldoen volledig aan de WKKGZ. Een CAT lid hoeft niet bang te zijn voor de toekomst, de toekomst van alternatief genezers is een bijzondere nu alternatief genezers eindelijk door de overheid erkend zijn. Maar nu je als alternatief genezer erkend bent, moet je ook voldoen aan een aantal eisen, het CAT is hierin je perfecte partner. Kijk op onze home pagina voor meer informatie.

Aanmelden WKKGZ alternatief genezers

Ben jij alternatief genezer? Dan ben je bij het CAT aan het juiste adres. Hoe weet je of jij een alternatief genezer bent volgens de wet? Werk jij op een alternatieve wijze met mensen en bied jij bij je behandelingen een kans op genezing of herstel? Dan moet je waarschijnlijk aan de WKKGZ voldoen. Coaches die vrijblijvende gesprekken voeren met klanten hoeven in prinicipe niet aan de wet te voldoen, maar dat ligt geheel aan de wijze waarop de coach zichzelf presenteerd: biedt de coach een kans op genezing of herstel van bepaalde klachten of ziektebeelden? Dan moet ook deze coach aan de WKKGZ voldoen.

Voor de alternatieve zorg, door de alternatieve zorg

Het CAT is opgericht door de fam. van der Wilk, die al sinds 1980 actief is in de alternatieve sector. Na bijna 40 jaar ervaring in deze branche begrijpt het CAT bestuur waar een alternatief genezer wel of geen behoefte heeft. Het CAT stelt bijscholing bijvoorbeeld niet verplicht maar zal haar leden altijd aanmoedigen gebruik te maken van het CAT bijscholingsaanbod dat georganiseerd wordt in samenwerking met alle CAT opleiders. Momenteel zijn er al plus minus 25 opleiding instituten aangesloten als CAT opleiders bij het Collectief Alternatieve Therapeuten. Wil jij ook bij het CAT komen? Schrijf je dan hieronder in of kijk op de home page voor meer informatie.