WKKGZ Registratie

Ben je alternatief genezer en wil je voldoen aan de nieuwe wet WKKGZ? Dan kan het CAT je daarbij helpen. De Stichting Paradidakt heeft een All in One WKKGZ aanbod waar je als zorgaanbieder in de alternatieve/complementaire zorg gebruik van kunt maken. Als je CAT lid wordt, dan krijg je korting op aansluiting bij de onafhankelijke geschilleninstantie Klachtenportaalzorg (KPZ). Onze partner KPZ is erkend door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast Krijg je korting op een beroeps en berdijfsaansprakelijkheidsverzekering bij onze partner, verzekeraar Balens. Voor meer informatie lees verder op onze home page.

WKKGZ registratie alternatieve zorg / alternatieve geneeswijzen

Je kunt je op deze pagina of op de homepage inschrijven. Het CAT is een nieuwe beroepsorganisatie met een vernieuwende blik op de alternatieve sector. Het CAT heeft tot doel alternatief therapeuten te helpen bij het zo lucratief en effectief mogelijk voldoen aan de WKKGZ. Daarnaast wil het CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) een beroepsmatig platform zijn waar alternatieve genezers elkaar kunnen vinden, en waar alternatief genezers gevonden kunnen worden. Daarnaast zal het CAT een bijscholingsaanbod verzorgen dat niet verplicht wordt gesteld voor CAT leden.

Voor alternatief genezers, door alternatief genezers

Het CAT bestuur heeft na 40 jaar ervaring in de alternatieve sector een realistisch beeld van alternatief genezers, en weet waar alternatieve zorgaanbieders behoefte aan hebben. Het CAT slaat als beroepsorganisatie een nieuwe en ververnieuwende, weg in. Het CAT wil samen met jou werken aan een veilige en verzekerde toekomst voor alle beroepsmatige alternatieve genezers. Daarnaast is het steeds belangrijk om te blijven werken aan een goed aanbod voor diegenen die alternatieve/complementaire zorg nodig hebben of zoeken. Wil jij ook lid worden van het CAT? Je kunt je hieronder inschrijven. Wil je meer weten over het CAT? Neem dan een kijkje op onze home page voor een overzicht en een indruk van het All in One aanbod.