Gratis aansluiten als student

Aangesloten, verzekerd en geregistreerd bij een Wkkgz geschilleninstantie

CAT-College Deal voor studenten

Deze pagina geeft informatie voor alternatieve studenten

Je kunt nu gratis aansluiten bij CAT-collectief als je opleider een College Deal heeft met CAT! De unieke College Deal kortingscode ontvang je van de opleider en kun je bij het inschrijven invullen.

Als je opleidingsinstituut bij GRO gatregisteropleidingen.nl is erkend kun je gratis lid worden van het Collectief Alternatieve Therapeuten! Door de CAT College Deal kan jij als student zonder risico oefensessies in de opleiding doen en praktijkervaring opdoen met alle zekerheden van een alternatieve zorgprofessional! Ook kan je, als je door je opleider vakbewaam genoeg bent verklaard gedurende je studie, een praktijk openen om eventueel tegen betaling thuis in de praktijk (oefen)behandelingen te gaan geven. Een belangrijke voorwaarde is dat je om thuis te werken al een KvK-registratie hebt en duidelijk op je website aangeeft dat je therapeut in opleiding bent (i.o.). Registreer je nu als student bij CAT, start met professionaliseren en profiteer direct van studentenkorting!

INSCHRIJVEN

Schrijf je hieronder in via de button. Opzeggen kan kosteloos en vrijblijvend tot 2 werkdagen na de aanmelding. Houd je College Deal kortingscode bij de hand!

Onbezorgd studeren

Gratis aansluiten bij beroepsorganisatie CAT-collectief als student

CAT All in One: CAT, GAT + BAT

 

 

Gratis CAT beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten

Je sluit aan als student. Normaal tarief: €79,95 ex. BTW per kalenderjaar, maar voor studenten die gebruik maken van de College Deal gratis. Het CAT-collectief is een vooruitstrevende en moderne beroepsorganisatie die op een manier werkt die in de sector ‘management nieuwe stijl’ wordt genoemd. Dit betekend dat de organisatie door professionals wordt bemand die hier full time werk aan hebben. CAT kiest altijd het beste voor de therapeuten en heeft het meest complete All in One pakket voor alternatieve / complementaire therapeuten gerealiseerd.

 

 

GAT Wkkgz Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

Studenten sluiten zich aan bij GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). Kosten: €22,95 btw vrij per kalenderjaar, deze kosten worden wel in rekening gebracht. Je valt onder GAT-Wkkgz klachtrecht en tuchtrecht, onder de GAT-beroepscode en voldoet zodoende aan de wettelijke eisen gesteld door de Wkkgz. GAT levert een klachtenfunctionaris, een geschillencommissie en een tuchtcommissie wanneer dit nodig is. De GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie  gatgeschillen.nl

 

 

BAT verzekering Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten

Onderdeel van het pakket als student is afnemen van een Beroeps- Bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering bij de BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten). Kosten €86,- per kalenderjaar incl. assurantie belastingen, deze kosten worden wel in rekening gebracht. Je sluit een beroeps-bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering af die alle aspecten van het student-schap dekt: de polis is met zorg op maat gemaakt voor studenten met volledige Wkkgz dekking en tuchtrecht dekking  batverzekeringen.nl

Kosten en baten op een rijtje

 

CAT-collectief beroepsorganisatie: GRATIS (t.w.v. €79,95)
GAT Wkkgz: €22,95 btw vrij
BAT verzekering: €86 inclusief assurantiebelasting

Totaal: €108,95 per kalenderjaar voor CAT-studenten

Deze kosten worden per kwartaal verlaagd
Prijzen excl. btw tenzij anders aangegeven

Alle richtlijnen voor alternatieve therapeuten

Je krijgt als student alle ondersteuning van het CAT-collectief voor professionele praktijkvoering door toegang tot handige documenten zoals de behandel overeenkomst, cliënten dossier voorbeeld, algemene voorwaarden voorbeeld, GAT-Wkkgz klachtrecht, GAT-tuchtrecht, GAT-Beroepscode, AVG documenten; verwerkersovereenkomst, privacy statement voorbeeld, artsenbrief, minderjarigen toestemmingsformulier en verder regelmatig gratis webinars en updates over actualiteiten uit het beroepsveld. En natuurlijk de goede en betaalbare BBA verzekering en Wkkgz aansluiting.


Gratis Elektronisch Cliënten Dossier (ECD)

CAT-studenten die gebruik maken van de CAT college deal kunnen gratis gebruik maken van het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) kwaliteitspraktijk.nl Op dit platform kan je als student (oefen)behandelingen bijhouden op een manier die voldoet aan de AVG en de Wkkgz. Kwaliteitspraktijk.nl is een door KIWA erkend ECD (elektronisch cliënten dossier).

 

Ook na studentenkorting de voordeligste

CAT is ook na het afronden van je studie de voordeligste beroepsorganisatie. CAT is en blijft een prijsbreker in de alternatieve sector! CAT wil blijvend het beste voor de therapeut en draagt er zorg voor dat de CAT-therapeuten blijvend kunnen groeien. De groeimogelijkheden zijn binnen het CAT onbeperkt. CAT-vergoedbaar is erkend door zorgverzekeraars en staat voor kwaliteit van zorg.

 

Aanbod afgestudeerde studenten

Wanneer je bent afgestudeerd of stopt met studeren bij je opleidingsinstituut, eindigt voor jou de College Deal. Dit houdt in dat je tijdens het (dan huidige) kalenderjaar nog gebruik kan maken van de CAT College Deal onder dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven. Aan het einde van dit kalenderjaar, indien jij je niet hebt afgemeld bij CAT vervalt je studentenstatus.

 

CAT-groeitraject

Een van de dingen die CAT uniek maken is de mogelijkheden om te groeien als therapeut binnen het CAT. Binnen CAT heeft de therapeut alle ruimte om volledig zichzelf te kunnen zijn. Het is zo belangrijk om te blijven groeien in competenties! Is er een behoefte om te werken zonder de eisen van zorgverzekeraars? Dan is dat mogelijk. Wil de therapeut graag realiseren dat behandelingen gedeeltelijk vergoed worden door zorgverzekeraars dan is dat mogelijk bij CAT-vergoedbaar en andere organisaties die werken volgens het Van der Wilk gedachtegoed.

 

Welke opleidingsinstituten hebben een College Deal?

 

GRO erkende opleiders kunnen een College Deal afsluiten met CAT zie: gatregisteropleidingen.nl

De grootste van Nederland

Met 6000 aangesloten therapeuten is CAT de grootste van Nederland!

CAT-collectief therapeuten

Vergoedbare CAT-therapeuten

CAT-therapeuten totaal

CAT-register

catcollectief.nl –> CAT zonder vergoedingen van zorgverzekeraars (je bent nu op de website van het CAT-collectief zonder vergoedingen)
catvergoedbaar.nl –> CAT met vergoedingen van zorgverzekeraars.

Voor alle details over de kwaliteitseisen voor het werken met vergoedingen neem een kijkje op het Profiel Vergoedbare CAT-therapeut (let op! studenten kunnen niet met vergoedingen werken!)

Studenten kunnen zich aanmelden met de College Deal bij CAT-collectief. Wanneer je bent afgestudeerd en voldoet aan de PLATO-norm (door het behalen van de Medische en/of de Psychosociale Basiskennis volgende de PLATO-eindtermen) zou je na akkoord van de CAT-screeningcommissie kunnen upgraden naar het CAT-vergoedbaar.

 

Mijn opleider heeft geen College Deal?

Om als student te kunnen profiteren van de College Deal moet je opleider GRO-erkend opleider zijn. Neem contact op met je complementaire / alternatieve opleidingsinstituut als je deze niet terug kunt vinden op gatregisteropleidingen.nl Als je opleidingsinstituut meedoet ontvang je van je opleider een unieke College Deal Kortingscode. Deze kun je vervolgens in het formulier invullen!

 

CAT College Deal
De student van vandaag is de therapeut van morgen!

CAT All in One: CAT, GAT + BAT

Het enige volledige pakket voor de alternatieve / complementaire therapeut