Gratis aansluiten als student

Als student aangesloten, verzekerd en aangesloten bij een rijks erkende Wkkgz geschilleninstantie

CAT-College Deal voor studenten

Deze pagina geeft informatie voor complementaire en alternatieve studenten.

Je kunt nu gratis aansluiten bij CAT-collectief als je opleider een College Deal heeft met CAT! Je opleider kan je de unieke College Deal kortingscode geven, deze kun je hieronder invullen. Let op! Studenten die al een praktijk voeren kunnen geen gebruik maken van de CAT College Deal / studentenkorting.

INSCHRIJVEN

Schrijf je hieronder in via de button. Opzeggen kan kosteloos en vrijblijvend tot 2 werkdagen na de aanmelding.

Onbezorgd studeren

Graag informeert het CAT je over een nieuwe mogelijkheid voor studenten om zich gratis aan te sluiten bij beroepsorganisatie CAT-collectief als student. Op deze manier kun je als student zonder risico oefensessies in je opleiding doen.

CAT All in One: CAT, GAT + BAT

 

 

Gratis CAT beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten

Je sluit aan als student. Normaal tarief: €79,95 ex. BTW per kalenderjaar, maar voor studenten die gebruik maken van de College Deal gratis. Je kan gebruik maken van de College Deal zolang je studeert bij je opleidingsinstituut. Het is geen korting voor professionele therapeuten die al een praktijk voeren. Het CAT-collectief is een vooruitstrevende en moderne beroepsorganisatie die op een manier werkt die in de sector ‘management nieuwe stijl’ wordt genoemd. Dit betekend dat de organisatie door professionals wordt bemand die hier full time werk aan hebben. CAT kiest altijd het beste voor de therapeuten en heeft het meest complete All in One pakket voor alternatieve / complementaire therapeuten gerealiseerd. CAT laat niets aan het toeval over!

 

 

GAT Wkkgz Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

Onderdeel van de aansluiting als student is aansluiting bij de st. GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). Kosten: €22,95 btw vrij per kalenderjaar, deze kosten worden wel in rekening gebracht. Je valt door deze aansluiting onder GAT-Wkkgz klachtrecht en tuchtrecht, onder de GAT-beroepscode en voldoet zodoende aan de wettelijke eisen gesteld door de Wkkgz. De st. GAT levert een klachtenfunctionaris, een geschillencommissie en een tuchtcommissie wanneer dit nodig is. De GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie die zich actief inzet voor professionalisering van de complementaire sector. https://gatgeschillen.nl/

 

 

BAT verzekering Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten

Onderdeel van het pakket als student is afnemen van een BBA Beroeps- Bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering bij de BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten). Kosten €86,- per kalenderjaar incl. assurantie belastingen, deze kosten worden wel in rekening gebracht. Je sluit een beroeps-bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering af die alle aspecten van het student-schap dekt: de polis is met zorg op maat gemaakt voor studenten. De BAT polis heeft een volledige Wkkgz dekking en tuchtrecht dekking. BAT is een Nederlandse tussenpersoon in verzekeringen met een vergunning van de AFM.  https://batverzekeringen.nl/

Kosten en baten op een rijtje

CAT-collectief beroepsorganisatie: GRATIS (t.w.v. €79,95)
GAT Wkkgz: €22,95 BTW vrij
BAT verzekering: €86 inclusief assurantiebelasting

Totaal: €108,95 per kalenderjaar voor CAT-studenten

Deze kosten worden per kwartaal verlaagd

Alle richtlijnen voor complementaire / alternatieve therapeuten

Je krijgt als student alle ondersteuning van het CAT-collectief voor professionele praktijkvoering door toegang tot handige documenten zoals de behandel overeenkomst, cliënten dossier voorbeeld, algemene voorwaarden voorbeeld, GAT-Wkkgz klachtrecht, GAT-tuchtrecht, GAT-Beroepscode, AVG documenten; verwerkersovereenkomst, privacy statement voorbeeld, artsenbrief, minderjarigen toestemmingsformulier en verder regelmatig gratis webinars en updates over actualiteiten uit het beroepsveld. En natuurlijk de goede en betaalbare BBA verzekering en Wkkgz aansluiting.

 

Ook na studentenkorting de voordeligste

CAT is ook na het afronden van je studie de voordeligste beroepsorganisatie. CAT is en blijft een prijsbreker in de alternatieve sector! CAT wil blijvend het beste voor de therapeut en draagt er zorg voor dat de CAT-therapeuten blijvend kunnen groeien. De groeimogelijkheden zijn binnen het CAT onbeperkt. CAT-vergoedbaar is namelijk erkend door zorgverzekeraars en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

 

Aanbod afgestudeerde studenten

Wanneer je bent afgestudeerd of stopt met studeren bij je opleidingsinstituut, eindigt voor jou de College Deal. Dit houdt in dat je tijdens het (dan huidige) kalenderjaar nog gebruik kan maken van de CAT College Deal onder dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven. Aan het einde van dit kalenderjaar, indien jij je niet hebt afgemeld bij CAT, ontvang je een factuur voor erkenning in een passend level door CAT als volwaardig CAT-therapeut. Hierna vervalt je studentenstatus. Elk kalenderjaar ontvang je als student van je opleidingsinstituut een nieuwe CAT-collegedeal code. Ben je afgestudeerd dan ontvang je geen nieuwe code en weet CAT-collectief dat je bent afgestudeerd!

 

CAT-groeitraject

Een van de dingen die CAT uniek maken is de mogelijkheden om te groeien als therapeut binnen het CAT. Binnen CAT heeft de therapeut alle ruimte om volledig zichzelf te kunnen zijn. Het is zo belangrijk om te blijven groeien in competenties! Is er een behoefte om te werken zonder de eisen van zorgverzekeraars? Dan is dat mogelijk. Wil de therapeut graag realiseren dat behandelingen gedeeltelijk vergoed worden dan is dat mogelijk bij CAT-vergoedbaar en andere organisaties die werken volgens het Van der Wilk gedachtegoed.

 

Welke opleidingsinstituten hebben een College Deal met CAT-collectief?

Onderstaand overzicht kan niet geheel up to date zijn. Alleen GRO erkende opleiders kunnen een college deal afsluiten met CAT zie: gatregisteropleidingen.nl

 

Total Health Academy

Total Health is een van de meest gewaardeerde complementaire scholingsinstituten in Nederland. Total Health staat bekend om het verzorgen van volledig geaccrediteerde HBO vakopleidingen. Total Health Academy is gespecialiseerd in opleidingen in TCM (Traditional Chinese Medicine). Total Health verzorgt ook een opleiding Medische Basiskennis volgens de PLATO-eindtermen.

 

SOHF Ortho Health Foundation

De Ortho Health Foundation is een opleidingsinstituut voor professionele orthomoleculaire therapeuten. SOHF is een een toonaangevende en gespecialiseerde complementaire opleider.

 

Sensi Therapie

Sensi therapie biedt een 1-jarige zeer complete en eclectische complementaire beroepsopleiding. De Sensi therapie is een effectieve en eenvoudig te leren therapievorm. De Sensi Therapeut werkt onder andere met remedies en orthomoleculaire preparaten, dieet en allergie meting, massage technieken en psychosociale behandelingen.

 

BGL & Partners

BGL & Partners verzorgt al jarenlang zeer professioneel ingerichte en geaccrediteerde post-HBO opleidingen tot coach en therapeut. Onder andere verzorgen zij een zeer breed aanbod aan coach opleidingen en een breed aanbod aan NLP en therapie opleidingen.

 

Jolanda Vleugel Opleidingsinstituut voor integrale Coaching & Therapie

Jolanda Vleugel is een professional die haar studenten in haar NEI en NLP opleidingen laat groeien tot complementaire behandelaars van niveau. Jolanda Vleugel verzorgt onder andere een Nei Coach opleiding, een NLP practitioner Coach opleiding en een opleiding Systemisch Werken.

 

OERsterk

OERsterk verzorgt een opleiding tot OERsterk Coach en doet dit onder leiding van Richard de Leth. Deze coaches leren hoe hun cliënten te begeleiden naar een gezondere leefstijl. OERsterk werkt met een preventieve insteek die de cliënten helpt om de kwaliteit van leven en gezondheid te bevorderen.

 

OHM Academy

De OHM Academy combineert Westerse natuurgeneeskunde met traditionele Chinese geneeskunde en de laatste wetenschappelijke inzichten. OHM academy verzorgt onder andere een opleiding Chinese geneeskunde, een opleiding Tuina massage, een opleiding levend bloed analyse en een opleiding ademtherapie.

Nederlof Centrum

Nederlof Centrum / Reiki-Instituut is al jaren het thuis voor duizenden opgeleide studenten. Cursussen en opleidingen in healing en persoonlijke groei; Reiki, AuraTouch, Shin-Do, meditatie en extra kennis in de vorm van voeding en medische basiskennis.

 

Emmet4Animals

EMMETT Techniek is een therapie toegepast met zeer lichte druk op specifieke punten om onmiddellijke ontspanning te bereiken in de omliggende “spier tissue”ook wel de fascia genoemd. In de paardenwereld zijn balans en pijnloze beweging voor zowel paard als ruiter essentieel in alle disciplines om optimaal te kunnen presteren

 

Coach4All opleidingscentrum

Coach4All is een coaching- en therapie opleiding op HBO niveau. De opleiding is ontwikkeld door Erna Rensen en is een samenvoeging van al het goede van bestaande opleidingen met toevoegingen van eigen ontwikkelde concepten. Zo staan NLP en de NEImethodiek centraal, maar leer je ook je intuïtie te ontwikkelen en in te zetten.

 

Ashana Holistic Education

Ashana Education biedt scholingen op HBO en MBO niveau over allerlei uiteenlopende onderwerpen die aansluiten bij de hedendaagse problematiek van overprikkeling en hooggevoeligheid zowel bij kinderen als volwassenen.

Chiron Center

Het is bij Chiron Center mogelijk om erkende opleidingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen als Therapeut, Coach, Begeleider en Instructeur met behulp van de paarden.

 

ZoMa opleidingen

ZoMa Opleidingen biedt sinds 2009 opleidingen (hbo-niveau) en cursussen aan in de complementaire zorg. Er wordt geleerd om vanuit holistisch oogpunt therapeutische behandelingen te geven aan volwassenen en kinderen met uiteenlopende zorgvragen.

 

Keulseweg

De missie van Keulseweg is het aanbieden van onderwijs dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen en dat mensen leert om in samenwerking met paarden, groei en bewustwordingsprocessen professioneel en effectief te begeleiden.

 

Zonnevlecht opleidingen

Zonnevlecht Opleidingen biedt de (startende) masseur, therapeut, coach en hypnotherapeut een groot aanbod aan cursussen en opleidingen aan. Kwaliteit en professionaliteit zijn belangrijke kernkwaliteiten van Zonnevlecht Opleidingen.

 

Hypnoworld

Hypnoworld biedt een breed scala aan opleidingen en cursussen die hypnose gerelateerd zijn. Bij Hypnoworld kunnen studenten zichzelf persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen.

 

Nucleus Coaching

Bij Nucleus Coaching kun je jezelf persoonlijk verder ontwikkelen en leren hoe je anderen op een duurzame manier kunt helpen in de praktijk. Later in de modules kun je dieper gaan en meer leren over trauma’s en traumaverwerking.

OPFG

Het OPFG inspireert in de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van leefstijlgeneeskunde door middel van specifieke opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops.

 

CIVAS

CIVAS is al meer dan vijftien jaar onderwijsspecialist op het gebied van coaching, counseling, psychologie, complementaire therapieën en persoonlijke groei. CIVAS geeft verzorgt naast volledig schriftelijke opleidingen ook opleidingen waarbij contacturen deel uit maken van het traject.

 

Hypnosementor

Hypnosementor geeft de OMNI hypnose opleiding.

 

Academie voor Geesteswetenschappen

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt unieke opleidingen voor zelfontwikkeling & beroepspraktijk op post-hbo-niveau. Onderwijs op het gebied van zingeving, spiritualiteit en complementaire geestelijke gezondheidszorg. Ze put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie. In het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Dreamchild

Dreamchild geeft al jaren gewaardeerde opleidingen Gezins- en Kindercoaching, Kinesiologie en Enneagram. Dreamchild studenten leren werken met ouders en kinderen.

De Krachtwijzer

De Krachtwijzer is een centrum voor zelfontwikkeling en geeft een beroepsopleiding beroepsopleidingen Energetische Familiesysteem Therapie.

Aroma Freedom

Aroma Freedom geeft een opleiding tot Aroma Freedom Practitioner waar de student leert gebruik te maken van etherische oliën in combinatie met benaderingen uit de psychologie.

ZIN! Trainingen

ZIN! trainingen organiseert opleidingen, nascholingen en cursussen voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke groei, ontwikkeling, energetisch werk en nieuwsgierig is naar dat er “zo veel meer is tussen hemel en aarde”.

Wielwerk Opleidingen

Wielwerk geeft een opleiding tot psychosociaal therapeut, werkend met de Wielwerkmethode.  Je leert op op een holistische en integratieve manier te werken. Dit betekent dat je de mens als geheel ervaart en de verbondenheid ziet in het mentale, energetische, emotionele, fysieke en spirituele niveau.

De grootste van Nederland

Met 4500 aangesloten therapeuten is CAT de grootste van Nederland!

CAT-collectief therapeuten

Vergoedbare CAT-therapeuten

CAT-therapeuten totaal

CAT-register

https://catcollectief.nl/ –> CAT zonder vergoedingen van zorgverzekeraars (je bent nu op de website van het CAT-collectief zonder vergoedingen)
https://catvergoedbaar.nl/ –> CAT met vergoedingen van zorgverzekeraars.

Voor alle details over de kwaliteitseisen voor het werken met vergoedingen neem een kijkje op het Profiel Vergoedbare CAT-therapeut (let op! studenten kunnen in GEEN GEVAL met vergoedingen werken!)

Studenten kunnen zich aanmelden met de College Deal bij CAT-collectief. Wanneer je bent afgestudeerd en voldoet aan de PLATO-norm (door het behalen van de Medische en/of de Psychosociale Basiskennis volgende de PLATO-eindtermen) zou je na akkoord van de CAT-screeningcommissie kunnen upgraden naar het CAT-vergoedbaar.

 

Mijn opleider heeft geen College Deal?

Om als student te kunnen profiteren van de College Deal moet je opleider deze afgesloten hebben met het CAT-collectief. Neem contact op met je complementaire / alternatieve opleidingsinstituut als je deze niet terug kunt vinden op deze pagina. Als je opleidingsinstituut meedoet met de CAT-College Deal ontvang je van je opleider een unieke College Deal Kortingscode. Deze kun je vervolgens in het formulier invullen bovenaan deze pagina.

 

CAT College Deal
De student van vandaag is de therapeut van morgen!

CAT All in One: CAT, GAT + BAT

Het enige volledige pakket voor de alternatieve / complementaire therapeut