Inschrijven

Schrijf je hieronder in. Na inschrijving krijg je een scherm te zien met informatie. Hier kun je lezen welke informatie (bijlages, stukken) we nog van je willen ontvangen. Opzeggen kan kosteloos en vrijblijvend tot 2 werkdagen na de aanmelding.

Toelatingseisen
Het CAT is er voor alle beroepsmatige alternatieve genezers, alternatieve therapeuten en complementaire therapeuten. Kun je aantonen dat je beroepsmatig werkt als alternatief genezer? Dan ben je welkom bij het CAT. Het CAT vraagt om certificaten en diploma's van genoten alternatieve opleidingen en cursussen en om een kopie van een ID bewijs. Het CAT beoordeelt de ingestuurde certificaten en diploma's en geeft de zorgaanbieder een jaarlicentie Erkend Alternatief Therapeut. Het CAT deelt de therapeut in op level. Het CAT voert vijf levels aan alternatief genezers in een gelaagd register. Heb je geen diploma's of certificaten om in te sturen maar werk je al meer dan vijf jaar in je eigen praktijk als alternatief therapeut? Dan vraagt het CAT om drie verifieerbare cliënt ervaringen. Het CAT screent alle inschrijvingen op competentie en beroepsmatigheid. Ben je student? Dan ontvang je studentenkorting als je nog niet werkzaam bent als alternatief genezer.

CAT inschrijfformulier

 

inschrijfformuliercatcol

Aanhef

Vink hieronder aan bij welke vakgroep je ingedeeld wilt worden, je kunt in de lijst van behandelvormen vinden welke vakgroep past bij je behandelvormen.

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik wil het CAT muurschild kopen en ontvangen per post (35 euro ex btw bijkomende kosten)

Aansluiting bij een geschilleninstantie is verplicht voor alle therapeuten.

Het afsluiten van een Beroep- en Bedrijfaansprakelijkheidsverzekering wordt door CAT verplicht gesteld aan alle therapeuten.

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik werk momenteel als alternatief genezer

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik verklaar hierbij dat ik niet, ook niet onder de huidige of enige vorige handelsnaam, veroordeeld ben voor een strafrechtelijk vervolgd vergrijp, anders dan in verband met voertuigen, en er geen vervolging loopt.

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het CAT. Reglement is te vinden onder het inschrijfformulier.

Inschijven level 3

Inschijven level 5

Vanwege de tijd die het kost om de inschrijving te verwerken gaat deze van kracht in 2019.

Heeft u, of andere personen die u wilt meeverzekeren, de laatste 5 jaar, nog schade geleden of veroorzaakt, die door de aangevraagde verzekering wordt gedekt?

Ik verklaar hierbij dat ik niet, ook niet onder de huidige of enige vorige handelsnaam, veroordeeld ben voor een strafrechtelijk vervolgd vergrijp, anders dan in verband met voertuigen, en er geen vervolging loopt.