Inschrijven

Schrijf je hieronder in. Na inschrijving krijg je een scherm te zien met informatie. Hier kun je lezen welke informatie (bijlages, stukken) we nog van je willen ontvangen. Opzeggen kan kosteloos en vrijblijvend tot 2 werkdagen na de aanmelding.

Toelatingseisen
Het CAT is er voor alle beroepsmatige alternatieve genezers, alternatieve therapeuten en complementaire therapeuten. Kun je aantonen dat je beroepsmatig werkt als alternatief genezer? Dan ben je welkom bij het CAT. Het CAT vraagt om certificaten en diploma's van genoten alternatieve opleidingen en cursussen en om een kopie van een ID bewijs. Het CAT beoordeelt de ingestuurde certificaten en diploma's en geeft de zorgaanbieder een jaarlicentie Erkend Alternatief Therapeut. Het CAT deelt de therapeut in op level. Het CAT voert vijf levels aan alternatief genezers in een gelaagd register. Heb je geen diploma's of certificaten om in te sturen maar werk je al meer dan vijf jaar in je eigen praktijk als alternatief therapeut? Dan vraagt het CAT om drie verifieerbare cliënt ervaringen. Het CAT screent alle inschrijvingen op competentie en beroepsmatigheid. Ben je student? Dan ontvang je studentenkorting als je nog niet werkzaam bent als alternatief genezer.

CAT inschrijfformulier

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik denk dat ik val onder level 3 van het CAT. Ik voldoe aan de PLATO norm (ik ben MBO of HBO geschoold en heb een diploma MBk en/of PsBk), en wil vergoedingen van mijn behandeling aanvragen. Ik ga akkoord met €20,-- ex. BTW bijkomende kosten voor het kalenderjaar 2018. Ik ga akkoord met het CAT reglement 2.0 2017 (te lezen verder op deze pagina) en ik besef me dat ik vanaf 1 januari 2018 dien te voldoen aan de volgende eisen: - Indienen VOG niet ouder dan 3 maanden (kosten €33,85, eens per 3 jaar) - visitatie plicht (kosten €199,95 eens per 5 jaar) en bijscholings- en intervisie plicht. Ik vraag vergoedingen aan van: Menzis, AnderZorg, Azivo, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), CZ, Czdirect, Delta Lloyd en OHRA

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik denk dat ik val onder level 5 van het CAT. Ik voldoe aan de PLATO norm. Ik heb een afgeronde vakgerichte opleiding op HBO niveau die geaccrediteerd is door het CPION, het SNRO of het SKB en ik heb een diploma MBk en/of PsBk PLATO norm), en wil vergoedingen van mijn behandeling aanvragen. Ik wil me inschrijven bij het RBCZ. Ik ga akkoord met €20,-- ex. BTW bijkomende kosten voor het kalenderjaar 2018. Ik ga akkoord met het CAT reglement 2.0 2017 (te lezen verder op deze pagina) en ik besef me dat ik vanaf 1 januari 2018 dien te voldoen aan de volgende eisen: - Indienen VOG niet ouder dan 3 maanden (kosten €33,85, eens per 3 jaar) - visitatie plicht (kosten €199,95 eens per 5 jaar) en bijscholings- en intervisie plicht. Ik vraag vergoedingen aan van: Coöperatie VGZ, De Friesland Zorgverzekeraar, Menzis, AnderZorg, Azivo, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), CZ, Czdirect, Delta Lloyd en OHRA

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik wil het CAT muurschild kopen en ontvangen per post (35 euro ex btw bijkomende kosten)

Aanvinken indien van toepassing: Ja ik ben student (ontvang € 61,45 studentenkorting mits je niet werkt als alternatief genezer)

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik werk momenteel als alternatief genezer

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik verklaar hierbij dat ik niet, ook niet onder de huidige of enige vorige handelsnaam, veroordeeld ben voor een strafrechtelijk vervolgd vergrijp, anders dan in verband met voertuigen, en er geen vervolging loopt.

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik geef me op voor doorlopende automatische incasso. Bij niet aanvinken kies ik voor handmatige overschrijving (10 euro bijkomende kosten)

Aanvinken indien van toepassing: Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het CAT. Deze zijn te vinden bij de pagina Kwaliteitsgarantie en onderaan deze pagina.