Vakgericht verzekerd

Gratis bijscholing: BAT: Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten

Wil je meer weten over jouw polis bij de BAT? Op 2 december geeft de dagelijks beleidsbepaler van BAT, Ron Verhaak, een gratis te volgen webinar: ”BAT: Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten”. Tijdens deze interactieve webinar kun jij vragen stellen aan Ron over de BAT.  Deze webinar is geldig als bij- en nascholing vrije invulling t.w.v. 2 SBU (studie belasting uren) voor CAT- level 1, 2, 3 en 4 therapeuten. Bij- en nascholing is niet verplicht in level 1, 2 of 4 maar wij nodigen je graag uit om mee te doen tijdens de webinar!

Datum: 2 december 2019, Tijdstip: 19:00 uur tot 20:00, Locatie: facebook.com.catcollectief.nl

Onderdelen van de gratis bijscholing webinar:

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alternatieve therapeuten

CAT werkt sinds 2018 samen met een Nederlandse tussenpersoon in verzekeringen: Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten (BAT). Ron Verhaak is gediplomeerd assurantie specialist met meer dan 20 jaar ervaring in verzekeringen. Ron weet je alles uit te leggen over jouw beroeps-, bedrijfs-, en productaansprakelijkheidsverzekering bij de BAT. Jethro van der Wilk, bestuursvoorzitter van de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT), presenteert samen met Ron deze live webinar georganiseerd door beroeps- en belangenorganisatie CAT. Tijdens de live uitzending krijg je de gelegenheid om onder de video vragen te stellen aan Ron.

 

Dekkingsgebied BAT verbreed van NL naar EU

Jouw beroeps- en belangenorganisatie CAT heeft samen met BAT in 2019 gewerkt aan de beste polisvoorwaarden voor CAT-therapeuten in 2020. Zo is CAT blij te vermelden dat het dekkingsgebied in 2020 voor CAT-therapeuten is verbreed van alleen NL naar de gehele EU. De BAT-polis is op maat gemaakt voor CAT-therapeuten en voldoet aan de hoogste eisen in het alternatieve werkveld.

 

Volledige Wkkgz dekking

Mocht je een klacht ontvangen van een cliënt dan kan de klachtenfunctionaris van de GAT de klacht behandelen. Mocht je er samen met je cliënt en de klachtenfunctionaris niet uitkomen dan kan de klacht door de cliënt ingediend worden bij de geschillencommissie van de GAT. De kosten over deze activiteiten worden conform de Wkkgz allemaal op de therapeut verhaald! Gelukkig omvat de BAT-polis een volledige Wkkgz dekking. Het gehele Wkkgz traject valt dus onder de dekking als de therapeut aan de polisvoorwaarden voldoet. Een essentieel en belangrijk onderdeel van de BAT-polis.

CAT All in One: CAT, GAT + BAT

Het enige volledige pakket voor de alternatieve therapeut

De BAT dekking in het kort

 

Beroepsaansprakelijkheid
Tot € 1.250.000
Bedrijfsaansprakelijkheid
Tot € 2.500.000
Volledige Wkkgz dekking
Tot € 1.000.000
Tuchtrecht dekking
Tuchtrecht valt onder de dekking
Productaanaanprakelijkheid
Tot € 1.000.000
Alternatieve geneesmiddelen
Zoals homeopathisch of orthomoleculair tot € 1.000.000
Geen eigen risico garantie
Nul euro eigen risico voor CAT-therapeuten
Dieren therapie
Zoals bv. paarden of honden tot € 1.000.000
Yoga docenten
Yoga of meditatie docenten tot € 1.000.000

 

 

Wij zien je graag tijdens de uitzending!

Met alternatieve groeten,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

namens het CATcollectief.