Twee verschillende lezingen

Op zaterdag 18 + zondag 19 november heeft CAT een stand (nr. 436) op de Internationaal Therapeut beurs. Kom gezellig langs voor een ‘CAT-Meet & Greet’ of voor informatie. Je kunt als CAT-therapeut bij de stand vragen om een gratis GRO-erkend deelnamecertificaat dat je kunt inzetten voor 3 SBU bij- en nascholing vakgericht (vrije invulling) als je ook naar een van onze lezingen komt. Lees verder voor het programma 😺

Surf naar de link hieronder om te profiteren van korting | geen € 13,- maar slechts € 7,- | als beursbezoeker:

Gratis GRO-erkende bijscholing

CAT-therapeuten en Vergoedbare CAT-therapeuten doen hun best om zoveel mogelijk bij te scholen. Daarom organiseert het Collectief Alternatieve Therapeuten ook nu gratis GRO-erkende bijscholing. Zo kun je 18 en 19 november naar de beurs toe komen en daar een deelnamecertificaat voor vakgericht vrije invulling ophalen als je ook naar een van de lezingen komt. Op de Internationaal Therapeut beurs heb je namelijk intercollegiaal contact, kun je lezingen volgen, verdiep je jezelf in ontwikkelingen in het alternatieve beroepsveld en heb je direct contact met de bestuursleden van het Collectief Alternatieve Therapeuten over jouw aansluiting bij het CAT collectief.

Onze CAT-lezingen

CAT heeft in samenwerking met BAT-verzekeringen twee lezingen georganiseerd. Kom jij ook om jezelf bij te scholen, collega’s te ontmoeten? Tijdens deze bijscholingen ontvangen Jethro en Ervee speciale gasten die gespecialiseerde adviezen geven 😸 Als je naar de beurs komt ontvang je een deelnamecertificaat vakgerichte bijscholing (vakgericht vrij) ter waarde van 3 studie belastingsuren. We hopen je bij de lezingen te zien:

Lezing: Wat als je ziek wordt?

Op zaterdag kun je komen naar de lezing: ‘Wat als je ziek wordt?’ We denken er niet graag aan en willen het zeker niet ‘manifesteren’. maar wat als je ziek wordt? Wat als je een periode niet kunt werken en je inkomen als alternatieve therapeut weg valt? Heb jij dan iets geregeld net zoals professionals in andere sectoren in Nederland? In deze lezing gaan Jethro en Ervee in op de Collectieve ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering die je sinds kort kunt afsluiten via CAT. Speciale gast is Arjan Roersma van Hiscox verzekeringen.

Lezing: Rechtsbijstandverzekering

Op zondag houden Jethro en Ervee een lezing over de rechtsbijstandverzekering die je kunt afsluiten via CAT. In de afgelopen jaren is gebleken dat jij een jurist of advocaat aan je zijde tijdens een Wkkgz-klachtenproces goed kan gebruiken, en hoe fijn is het als deze kosten gedekt worden door een rechtsbijstandsverzekering? Zo’n verzekering vinden wij normaal gesproken veel te duur maar jij kunt profiteren van collectiviteitskorting omdat CAT met 6000 therapeuten de grootste alternatieve beroepsorganisatie van Nederland is.  Speciale gasten zijn Stephani van Ingen van DAS verzekeringen en Lisette Greebe, gespecialiseerd juriste uit het DAS-Zorgteam.

Tot ziens!

Met alternatieve groeten,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

Namens het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten