CAT op de beurs

CAT meet & greet!

16 + 17 november staat CAT op de beurs

 

In Houten (bij Utrecht) is a.s. 16 en 17 november de jaarlijkse IT beurs. Op deze beurs kun je als alternatief therapeut nieuwe indrukken opdoen. Het CAT is ook vertegenwoordigd op de beurs.

Korting voor CAT therapeuten
Je krijgt als CAT-therapeut korting op entree (€5,- ipv €12,-)

Wat is er te doen op de beurs?
Op de beurs kun je kennismaken met andere therapeuten en organisaties waardoor jij je als therapeut kunt ontwikkelen. Misschien zoek je wel een leuke bijscholing of wil je gewoon simpelweg wat kletsen met mensen die je daar tegenkomt. Het CAT denkt in ieder geval dat het een leuke en zinvolle ervaring is als je tijd en zin hebt om langs te komen.

Meet & greet
Op beide dagen staat het CAT op stand nummer 426. Wij zouden het heel leuk vinden om je weer te zien en met je te spreken! 2019 was weer een spannend jaar met mooie ontwikkelingen die wij met je willen delen.

 

 

CAT meet and greet!
Jethro en Ervee staan a.s. zaterdag en zondag in de CAT-stand. Je kunt ons vinden op standnr. 426. We hopen je te zien en te spreken en misschien voor het eerst te ontmoeten!

CAT All in One 2020

Kom naar de CAT stand voor de laatste updates over CAT All in One 2020:

CATcollectief
Wij praten je bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen het CAT collectief. Het collectief is een unieke verzameling aan therapeuten in Nederland. Er is een nieuw systeem ontwikkeld dit jaar: MijnCAT, dat dit jaar nog gepresenteerd wordt aan de CAT-therapeuten.

CATcomplementair
Voorzitter van stichting CAT, Ervee van der Wilk, over de nieuwste ontwikkelingen binnen het CATcomplementair. Ervee praat je bij over de zorgverzekeraars, het RBCZ en de CAT competentie profielen.

GATgeschillen
Jethro van der Wilk, bestuursvoorzitter van de Stichting GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) over de Wkkgz, het klacht- en tuchtrecht en de actieve rol van het GAT. Jethro legt uit wat je kunt verwachten mocht je een klacht ontvangen en hoe je die het beste kunt voorkomen.

BATverzekeringen: Ron, jouw BAT adviseur, is op zaterdag aanwezig
Ron Verhaak, je BAT adviseur, over BAT (beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten). BAT is de Nederlandse verzekeringspartner van het CAT. De BAT polis is compleet, adequaat en op maat gemaakt voor CAT-therapeuten. Let op Ron is alleen op zaterdag aanwezig in de stand! (onder voorbehoud wegens persoonlijke omstandigheden).

Gratis aansluiting voor introducee’s
Heb jij een alternatieve vriend of vriendin die je graag wilt introduceren bij CAT? Dat kan! Neem je vriend of vriendin mee naar de CAT-stand. Daar kan je introducee in 2020 gratis aansluiten bij CAT om te kijken of het CAT ook bij hun past. Let op! De gratis actie geldt alleen voor bezoekers van de stand!

Gratis bij- en nascholing
Als je als CAT-therapeut de beurs bezoekt dan is dat geldig voor 2 SBU (studie belasting uren) aan vakgerichte bij- en nascholing vrije invulling voor level 1, 2, 3 en 4 CAT-therapeuten. Voor level 1, 2 en 4 is bij- en nascholing niet verplicht maar toch hopen wij dat je komt! Als therapeut kun je op de beurs nieuwe indrukken opdoen en kennis maken met ontwikkelingen in de alternatieve sector. Haal kosteloos je deelnamecertificaat op bij de CAT-stand!

CAT All in One: CAT, GAT + BAT

Het enige volledige pakket voor de alternatieve therapeut

Alternatieve groeten en misschien tot ziens op de beurs,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

Namens het CAT-collectief.