Join us!

 

Er zijn veel reacties gekomen op de enquete over de Collectieve AOV. De tussenpersoon in verzekeringen BAT heeft de vragen doorgekregen en tijdens de webinar zullen we de antwoorden op jullie vragen bespreken. Bedankt voor alle input! We gaan er komende dinsdagavond een informatieve en fijne live uitzending van maken. Wist je dat de webinar GRO-erkende vakgerichte bijscholing is ter waarde van 3 sbu?

 

10 okt: Wat als je ziek wordt? Webinar

Wij willen het ‘hoe en waarom’ over de AOV verzekering graag in persoon met jou doornemen in een live webinar op 10 oktober 2023. De webinar bestaat uit een aantal onderdelen. Er komt een selectie van vragen van CAT-therapeuten over de AOV die wij tijdens de live stream zullen beantwoorden. Daarnaast nemen wij stap voor stap door hoe jij de AOV kunt aanvragen. Om die aan te vragen moet je namelijk ook een gezondheidsvragenlijst invullen. Wij nemen stap voor stap met je door wat er in de gezondheidsvragenlijst gevraagd wordt, wat jij in kunt vullen en om welke redenen jij als CAT-therapeut gerust informatie met de verzekeraar Achmea kunt delen.

Wanneer? 10 oktober 2023 19:00 tot 20:00 uur
Waar: op de Facebook pagina van CAT
Wie? Marianne (CAT), Jethro (GAT), Ervee (BAT)

Geldige bijscholing voor CAT-vergoedbaar en CAT-collectief therapeuten twv 3 studieuren 😏

Let op: Geef een teken van leven in de chat onder de live video om de webinar in te zetten als geldige bijscholing. Voor een deelnamecertificaat: surf na de uitzending naar catzorg.nl Hier kun je voor € 7,50 een certificaat bestellen.

”Wees voorbereid, bescherm jezelf en je dierbaren. Overweeg deze collectieve arbeidsongeschiktheid verzekering af te sluiten, zelfs als het betekent dat je een minimaal bedrag verzekert. Het kan een wereld van verschil maken in het geval van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij hebben dit zelf ervaren toen Rob van der Wilk, de geestelijk vader van CAT, niet langer kon werken gedurende een langere periode. Gelukkig had hij een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afgesloten, dat heeft ons gezin destijds gered van een nare financiële situatie. Wij zullen dat nooit vergeten.”

Tot ziens tijdens de webinar!

Met alternatieve groeten,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

Namens het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Publicatiedatum: 6 okt 2023