Bij CAT kan je schuilen voor de regen

Op zaterdag 18 + zondag 19 november heeft CAT een stand (nr. 436) op de Internationaal Therapeut beurs. Kom gezellig langs voor een ‘CAT-Meet & Greet’ of voor informatie. Je kunt als CAT-therapeut bij de stand vragen om een gratis deelnamecertificaat dat je kunt inzetten voor 3 SBU bij- en nascholing vakgericht (vrije invulling). Daarnaast kun je als CAT-therapeut een CAT-Paraplu op komen halen. Dat is toch hartstikke leuk om zo’n CAT-Paraplu te hebben? Bij CAT kan jij schuilen voor de regen! Claim dus op tijd jouw CAT-Paraplu (limited edition) want OP = OP 😅 

Surf naar de link hieronder om te profiteren van korting | geen € 13,- maar slechts € 7,- | als beursbezoeker:

Claim je CAT-Paraplu

In de stand kun jij als je CAT-therapeut bent een gratis CAT-Paraplu ophalen. Wist je dat je vriend of vriendin bij inschrijving bij CAT Collectief Alternatieve Therapeuten in de stand  ook een paraplu meekrijgt?

Gratis bijscholing

CAT-therapeuten en Vergoedbare CAT-therapeuten doen hun best om zoveel mogelijk bij te scholen. Daarom organiseert het Collectief Alternatieve Therapeuten elk jaar gratis bijscholing. Zo kun je 19 en 20 november naar de beurs toe komen en daar een deelnamecertificaat voor vakgericht vrije invulling ophalen. Op de Internationaal Therapeut beurs heb je namelijk intercollegiaal contact, kun je lezingen volgen, verdiep je jezelf in ontwikkelingen in het alternatieve beroepsveld en heb je direct contact met de bestuursleden van het Collectief Alternatieve Therapeuten over jouw aansluiting bij het CAT collectief.

Onze CAT-lezingen

CAT heeft in samenwerking met BAT-verzekeringen twee lezingen georganiseerd. Kom jij ook om jezelf bij te scholen, collega’s te ontmoeten? Tijdens deze bijscholingen ontvangen Jethro en Ervee speciale gasten die gespecialiseerde adviezen geven 😸 Als je naar de beurs komt ontvang je een deelnamecertificaat vakgerichte bijscholing (vakgericht vrij) ter waarde van 3 studie belastingsuren. We hopen je bij de lezingen te zien:

Lezing: Wat als je ziek wordt?

Op zaterdag kun je komen naar de lezing: ‘Wat als je ziek wordt?’ We denken er niet graag aan en willen het zeker niet ‘manifesteren’. maar wat als je ziek wordt? Wat als je een periode niet kunt werken en je inkomen als alternatieve therapeut weg valt? Heb jij dan iets geregeld net zoals professionals in andere sectoren in Nederland? In deze lezing gaan Jethro en Ervee in op de Collectieve ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering die je sinds kort kunt afsluiten via CAT. Speciale gast is Arjan Roersma van Hiscox verzekeringen.

Lezing: Rechtsbijstandverzekering

Op zondag houden Jethro en Ervee een lezing over de rechtsbijstandverzekering die je kunt afsluiten via CAT. In de afgelopen jaren is gebleken dat jij een jurist of advocaat aan je zijde tijdens een Wkkgz-klachtenproces goed kan gebruiken, en hoe fijn is het als deze kosten gedekt worden door een rechtsbijstandsverzekering? Zo’n verzekering vinden wij normaal gesproken veel te duur maar jij kunt profiteren van collectiviteitskorting omdat CAT met 6000 therapeuten de grootste alternatieve beroepsorganisatie van Nederland is.  Speciale gasten zijn Stephani van Ingen van DAS verzekeringen en Lisette Greebe, gespecialiseerd juriste uit het DAS-Zorgteam.

CAT-kennismakingsactie

Ben jij al CAT-therapeut en heb jij een alternatieve vriend of vriendin die misschien ook bij CAT Collectief Alternatieve Therapeuten wil aansluiten? Neem je vriend of vriendin mee naar onze stand op de beurs om kennis te maken, we zijn de hele dag beschikbaar voor een meet & greet. Je vriend of vriendin kan profiteren van de speciale gratis 2024 actie, dan hoeft de CAT-contributie over 2024 niet betaald te worden! Lees jij dit bericht en ben jij zelf geïnteresseerd om bij CAT te komen? Ook jij kunt gebruik maken van deze actie. Let op dit is alleen mogelijk op de beurs! 😸

Tot ziens!

Met alternatieve groeten,

Marianne, Jethro en Ervee van der Wilk.

Namens het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten